Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Πολλές κι ενδιαφέρουσες είναι οι νέες ταινίες που θα προβάλλονται από σήμερα (28/09) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Πολλές κι ενδιαφέρουσες είναι οι νέες ταινίες που θα προβάλλονται από σήμερα (28/09) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

IT / ΤΟ ΑΥΤΟ

Σε σκηνοθεσία του Άντι Μουσιέτι, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ και Νίκολας Χάμιλτον.

«Το Αυτό» ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Στίβεν Κινγκ με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να τρομάξει και τους κινηματογραφικούς θεατές, σε σκηνοθεσία του Άντι Μουσιέτι («Mama»). Με χρονολογία κυκλοφορίας το 1986 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα καλύτερα βιβλία στην πλούσια βιβλιογραφία του συγγραφέα.
Η ταινία TO AYTO ξετυλίγει την ιστορία επτά παιδιών, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία Μέιν, και έχουν δημιουργήσει την «Λέσχη των Λούζερ», καθώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους. Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι το λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της πόλης, αρπάζει παιδιά και σπέρνει τον τρόμο στην πόλη.

120 ΧΤΥΠΟΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ / 120 battements par minute

του Ρομπέν Καμπιγιό

Μια ταινία – ωδή της συλλογικότητας, του αγώνα προς έναν κοινό σκοπό αλλά και της αγάπης, αυτής που δίνεται χωρίς όρια και κάνει την καρδιά να χτυπά σε 120 παλμούς!

Αρχές της δεκαετίας του ’90. Ενώ το AIDS έχει ήδη κοστίσει αμέτρητες ζωές τα τελευταία δέκα χρόνια, οι ακτιβιστές της Act Up στο Παρίσι, πολλαπλασιάζουν τις δράσεις τους με σκοπό να ανατρέψουν τη γενική αδιαφορία. Ο νεοφερμένος στην ομάδα, Νατάν θα συγκλονιστεί από τη δυναμικότητα του Σον, ενός από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, που καταναλώνει τις τελευταίες του δυνάμεις του στη μάχη ενάντια στο κράτος και τις φαρμακευτικές εταιρείες.

ΠΟΡΤΟ

Πρωταγωνιστούν: Anton Yelchin, Lucie Lucas

Σκηνοθεσία: Γκειμπ Κλίνγκερ
Σενάριο: Λαρι Γρος, Γκέιμπ Κλινγερ
Μονταζ: Γκέιμπ Κλινγερ, Τζεραλντιν Μανγκενοτ
Παραγωγός Εκτέλεσης: Τζιμ Τζάρμους

Σε μια μαγική πόλη, που δεν έχει κινηματογραφηθεί όσο της αξίζει, εκτυλίσσεται η κατεξοχήν κινηματογραφική ιστορία – αυτή του boy meets girl.
Ο Τζέικ και η Ματί είναι δύο αουτσάιντερ στην πόλη του Πόρτο που υπήρξαν κάποτε για λίγο μαζί. Μυστήριο καλύπτει τις στιγμές που μοιράστηκαν, και ψάχνοντας μέσα από άλλοτε χαρούμενες κι άλλοτε οδυνηρές αναμνήσεις, ξαναζούν την αιφνιδιαστική τους συνάντηση που σταμάτησε το χρόνο για μία νύχτα. Μια γνήσια ρομαντική εμπειρία, γεμάτη σινεφίλ αναφορές, που γυρίστηκε σε φιλμ 8, 16 και 35mm, κι έχει τις «ευλογίες» του Τζιμ Τζάρμους.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ / RAI
του Αντρέι Κοντσαλόφσκι

Τρεις άνθρωποι διασταυρώνονται σε μια δύσκολη περίοδο του πολέμου: η Όλγα, μία Ρωσίδα μετανάστρια και μέλος της Γαλλικής Αντίστασης, ο Ζυλ Γάλλος συνεργάτης των Ναζί και ο Χέλμουτ, υψηλόβαθμος αξιωματικός των SS…
Η Όλγα συλλαμβάνεται από τους Ναζί επειδή έκρυψε παιδιά Εβραίων σε αιφνιδιαστική επιδρομή. Στη φυλακή γνωρίζει το Ζυλ, ο οποίος έχει αναλάβει να διερευνήσει την υπόθεση της. Εκείνος όμως την ερωτεύεται, δέχεται να ελαφρύνει την τιμωρία της με σεξουαλικά ανταλλάγματα. Η Όλγα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποφύγει μια βίαιη ποινή, αλλά η ελπίδα της για ελευθερία εξασθενεί όσο τα πράγματα παίρνουν μία μη αναμενόμενη τροπή.
Η Όλγα μεταφέρεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Εκεί συναντά τον υψηλόβαθμο αξιωματικό των SS, Χέλμουτ, που κάποτε έτρεφε συναισθήματα για εκείνη. Μια διεστραμμένη και καταστροφική σχέση ξεκινά. Της προσφέρει διέξοδο που δε πίστευε πια δυνατή, αλλά η γνώμη που έχει σχηματίσει πια η Όλγα για τον «Παράδεισο» είναι οριστική.

AMERICAN ASSASSIN: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Σκηνοθεσία: Michael Cuesta

Σενάριο: Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick, Marshall Herskovitz

Βασισμένο στην σειρά βιβλίων του Vince Flynn με κεντρικό ήρωα τον Μιτς Ραπ
που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ANUBIS.

Με τους:

Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar, Scott Adkins, Taylor Kitsch

 

Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Η γυναίκα με τη Mercedes / Moka

Του Φρεντερίκ Μερμούντ.
Με τους Εμανουέλ Ντεβός, Ναταλί Μπεΐ, Νταβίντ Κλαβέλ.

Μια γυναίκα εντοπίζει και παρακολουθεί το ζευγάρι που ευθύνεται για τον θάνατο του γιου της σε αυτοκινητικό ατύχημα. Το μυστηριώδες πρώτο μισό της ταινίας χάνει την ένταση και το σασπένς καθώς πλησιάζει η τακτοποίηση των γεγονότων.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY