Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

H ταινία «Βουράτε Γειτόνοι» στην Αθήνα (video-pic)

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η προβολή της ταινίας «Βουράτε γειτόνοι» στην Κύπρο.

H ταινία «Βουράτε Γειτόνοι» στην Αθήνα (video-pic)

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η προβολή της ταινίας «Βουράτε γειτόνοι» στην Κύπρο.

Πρόκειται για τη μεταφορά της γνωστής κυπριακής σειράς που σημείωσε μεγάλη επιτυχία πριν από 18 χρόνια στη Μεγαλόνησο και πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη.

Έχοντας κάνει ήδη πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη και την Κύπρο, όπου σπάει κυριολεκτικά τα ταμεία, επόμενος σταθμός του «Βουράτε γειτόνοι» είναι η Αθήνα.

1-43-1554293519

Η προβολή της ταινίας θα γίνει τη Δευτέρα 8, την Τριτη 9 και την Τετάρτη 10 Απριλίου, στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Μάλιστα, το «παρών» θα δώσει και ο Ελλαδίτης σκηνοθέτης της ταινίας, Στάμος Τσάμης, ο οποίος έχει τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του με κορυφαίες το Μπρούσκο και το Τατουάζ, ενώ στο παρελθόν είχε σημειώσει σημαντική επιτυχία με τους Βασιλιάδες, το Κάρμα και τη Λόλα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Λίγα λόγια για την ταινία

Οι γειτόνοι συναντώνται στο σινεμά 18 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς “Βουράτε Γειτόνοι” στο Σίγμα. Και ναι είναι όλοι. Τι κάνουν; Ότι κάνουμε όλοι μας. Κόκκινα δάνεια, απλήρωτες δόσεις, άγχος για τη δύσκολη καθημερινότητα. Ποιος θα τους σώσει από όλα αυτά; Μα ο Ρίκκος Μάππουρος βέβαια. Ο οποίος έχει μείνει ‘’ακούρευτος’’ από τις τράπεζες. Πώς τα κατάφερε; Πού έχει κρύψει τα λεφτά του;; Ο Ρικκος παθαίνει ένα ατύχημα που τον στέλνει στο νοσοκομείο. Μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές ξεκινά. Στόχος τα λεφτά του Ρίκκου. Είναι εύκολο όμως να βρεις τα λεφτά του Ρίκκου Μάππουρου; Κι αν ακόμη τα βρεις, είναι εύκολο να τα πάρεις; Κμ κμ. Ο Ρίκκος θα αναφωνήσει και πάλι το ιστορικό: «Έσιει κούσπο στο Μιτσερό» και το γέλιο χτυπάει κόκκινο…(όχι δάνειο).

Κινηματογράφος Αθήναιον
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124,
ΑΘΗΝΑ,
11526

T: 211 211 2222

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY