Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΙΒΛΙΟ

Φως μέσα στη θύελλα: Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα! (pic)

Μετά και νέα κυκλοφορία του βιβλίου “Η ζωή που έλειπε” και στα αγγλικά με τίτλο “Cave of Silence” από τις εκδόσεις Διόπτρα, ο Κώστας Κρομμύδας ετοιμάζεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό με ένα μυθιστόρημα – θρίλερ και μια ιστορία μυστηρίου που θα συζητηθεί.

Φως μέσα στη θύελλα: Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα! (pic)

Μετά και νέα κυκλοφορία του βιβλίου “Η ζωή που έλειπε” και στα αγγλικά με τίτλο “Cave of Silence” από τις εκδόσεις Διόπτρα, ο Κώστας Κρομμύδας ετοιμάζεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό με ένα μυθιστόρημα – θρίλερ και μια ιστορία μυστηρίου που θα συζητηθεί. Το νέο του βιβλίο έχει τίτλο “Φως μέσα στη θύελλα” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Κώστας Κρομμύδας μοιράστηκε το εξώφυλλο του βιβλίου του με τους φίλους του στο Facebook και είναι έτοιμος να μας ταξιδέψει στα μυστικά μονοπάτια της νέας του ιστορίας. Πρωταγωνίστρια του η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου που εγκλωβίζεται σε ένα ελληνικό νησί και βρίσκει τον έρωτα. Εκτός από το ειδύλλιο της με τον Γκάμπριελ, όμως,α υτό που πρέπει να την απασχολεί είναι και η παρουσία ενός δολοφόνου στο νησί…

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Φως μέσα στη θύελλα”:

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.

Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;

Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο “Φως μέσα στη θύελλα”.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY