Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

ΦΟΙΒΟΣ – «γεια – the musical» | Εντυπωσιακή επίσημη πρεμιέρα

Το μιούζικαλ της χρονιάς στο Θέατρο Ριάλτο

ΦΟΙΒΟΣ – «γεια – the musical» | Εντυπωσιακή επίσημη πρεμιέρα

Με ένα ενθουσιώδες κοινό να χειροκροτεί ξανά και ξανά πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια – the musical».

Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους συντελεστές, υπέροχες φωνές και  πάθος για μια παράσταση που κέρδισε με την ποιότητα και την αγάπη όλων όσοι δούλεψαν γι’ αυτήν. Το θέατρο Ριάλτο την Δευτέρα το βράδυ  υποκλίθηκε στην  γοητευτική Αλέκα Κανελλίδου, στην δυναμική Τζώρτζια Κεφαλά στις ερμηνευτικές δυνατότητες του Παναγιώτη Πετράκη αλλά και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, στη νεαρή Δανάη Τσιρώνη που υποστήριξε με την υπέροχη φωνή της τα τραγούδια, τους ταλαντούχους Τραϊάνα Ανανία, Biased Beast και Κωνσταντίνο Ελματζιόγλου όπως και του εντυπωσιακού πολυμελούς θιάσου που αναδείκνυε την σκηνοθετική μαεστρία του Δημήτρη Μαλισσόβα. Στην ατμόσφαιρα συνέβαλλαν καθοριστικά οι νέες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ των τραγουδιών του Φοίβου που έχουν αγαπηθεί κι έμειναν στην ιστορία της μουσικής σκηνής.

Στην εντυπωσιακή πρεμιέρα παραβρέθηκε πλήθος επωνύμων μεταξύ των οποίων η Δέσποινα Βανδή η οποία έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της το συγκεκριμένο άλμπουμ.  Ενθουσιασμένη και συγκινημένη χειροκρότησε τους συντελεστές και την νέα εκδοχή των τραγουδιών. Στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν ακόμη η Άντζελα Δημητρίου, η Έλλη Κοκκίνου, η Νάντια Μπουλέ, ο Αντύπας, η Ευρυδίκη με τον Μπομπ Κατσιώνη, ο Γιώργος και η Κατερίνα Κοκοσαίου με τη μητέρα τους Μαρία, ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Λεμπέσης με τη σύζυγό του, ο Λούκας Γιώρκας, η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, η Ελένη Χατζίδου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Ελένη Καρακάση, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Λεμπέσης με την Σοφία Τραντίδου, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Χάρης Ασημακόπουλος με τον Γιώργο Καλφαμανώλη, ο Κώστας Τσουρός, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθώς  και εκπρόσωποι από διάφορους χώρους, επιχειρηματίες, διευθυντές  καναλιών & ραδιοφώνων όπως Γ.Λεβέντης, Ν.Νικολακόπουλος, Χρ.Κόμπος Δ. Γιαρμενίτης (της GEA), Κική Τσόλκα, Μ. Γλέζος και Μ.Παναγιωτοπούλου (της Αutodia), στιχουργοί Η. Φιλίππου, Β. Κωνσταντίνίδης και πολλοί άλλοι.

0-H6-A8377-Custom
0-H6-A8389-Custom
0-H6-A8403-Custom
0-H6-A8458-Custom
0-H6-A8906-Custom
0-H6-A8982-Custom
0-H6-A9022-Custom
0-H6-A9121-Custom
0-H6-A9125-Custom
0-H6-A9140-Custom
0-H6-A9179-Custom
0-H6-A9219-Custom
0-H6-A9253-Custom
0-H6-A9262-Custom
0-H6-A9305-Custom
0-H6-A9311-Custom
0-H6-A9347-Custom
The-Musical-Custom
0-H6-A8243-Custom
0-H6-A8247-Custom
0-H6-A8265-Custom
0-H6-A8269-Custom
0-H6-A8288-Custom
0-H6-A8325-Custom
0-H6-A8350-Custom

«γεια – the musical», μια παράσταση γεμάτη τραγούδι, χορό και δυνατές ερμηνείες, μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα που θα γράψει ιστορία.

γεια – the musical με τα τραγούδια, που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο Youtube και 10.000.000 streams στο Spotify.

γεια – the musical σε στίχους και μουσική Φοίβου έγραψε ιστορία και όχι μόνο στην ελληνική δισκογραφία.

Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου –«Gia»,κατέκτησε τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δημιουργοί του «γεια» παρέλαβαν και το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα WorldMusicAwards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Η ιδέα για την μεταφορά του σε musical ήταν του Φοίβου και του συνεργάτη του. Αμέσως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, γνωστό για την επιτυχημένη παρουσία του στο μουσικό θέατρο.

Σκοπός και των δύο ήταν να μην γίνει μια νοσταλγική αναβίωση του άλμπουμ, αλλά να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα επικοινωνήσει με το μέλλον.

Με νέες ενορχηστρώσεις, νέες ερμηνείες και καινούργιες συνθέσεις που εξυπηρετούν την πλοκή του έργου.

Για τις ανάγκες του έργου έγινε μια μεγάλη –εξαντλητική ακρόαση, ώστε να βρεθούν καινούργια ταλαντούχα πρόσωπα που θα συζητηθούν.Μαζί τους καταξιωμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές για να συμπληρώσουν το προκλητικό πάζλ του “Γειά”.

Ένα σύγχρονο νεανικό Musical για όλο τον κόσμο. 21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 90s ζωντανεύει στο θέατρο!

Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, μια συνεργασία έκπληξη – talk of the town από τη στιγμή που ανακοινώθηκε -αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φοίβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.

Στο «γεια – themusical»θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη!

Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, “η φωνή” μιας ολόκληρης εποχής!

Η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Η θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical)!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια!

Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY