Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Fairytale: Οι διάσημοι επιλέγουν το απόλυτο Instagram-ικό μαγαζί της Αθήνας

Πρόσωπα της εγχώριας showbiz, μοντέλα, φωτογράφοι ή και Instagrammers επιλέγουν να βρεθούν στο Θησείο για να φωτογραφηθούν σε αυτό το μοναδικό μαγαζί.

Fairytale: Οι διάσημοι επιλέγουν το απόλυτο Instagram-ικό μαγαζί της Αθήνας

Σε talk of the town προορισμό της Αθήνας εξελίσσεται το Fairytale Athens, το οποίο είναι η νέα εκδοχή παραμυθοπωλείου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αντίθεση με το πρώτο μαγαζί κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, το Fairytale Athens αποτελεί το place to be μέρος για κάθε γυναίκα που θέλει να δημοσιεύσει μοναδικές φωτογραφίες στο Instagram ως άλλη influencer!

Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από το γεγονός πως πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, μοντέλα, φωτογράφοι ή και Instagrammers επιλέγουν να βρεθούν στο Θησείο για να φωτογραφηθούν σε αυτό το μοναδικό μαγαζί, ποζάροντας με τα μοναδικά πιάτα ή ροφήματα που προσφέρουν η Βανέσα Χολέβα και ο σύζυγός της, Άγγελος Παπάζογλου.

Όπως και στο κατάστημα της Φιλαδέλφειας, έτσι και σε εκείνο της Αθήνας υπάρχουν χώροι με διάφορα θέματα: Από την ζούγκλα του ισογείου με τους μονόκερους και τις γιγάντιες πεταλούδες ως το roof garden με τα flamingos.

Μάλιστα, στο μπάνιο του Fairytale Athens υπάρχει μια μπουτίκ, στην οποία κάθε εβδομάδα γίνονται giveaways Ελλήνων σχεδιαστών.

Όποια γυναίκα, ή και άντρας, επισκεφτεί το Fairytale Athens μπορεί να ξεφύγει λίγο από την μουντή καθημερινότητα και να μπει σε έναν νέο κόσμο γεμάτο χρώματα.

Ζωντανά χρώματα και σχέδια που σε οδηγούν σε μέρη μοναδικά και να μπορέσεις να δημοσιεύσεις τις καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram, είτε ποζάροντας ο ίδιος στο φακό είτε φωτογραφίζοντας τα μοναδικά πιάτα ή ροφήματα που προσφέρουν οι δημιουργοί του!

Μερικοί από τους celebrities που έχουν επισκεφτεί και φωτογραφηθεί στο Fairytale Athens είναι οι ακόλουθοι:

Κατερίνα Καινούργιου

1kainourgiou

kainourgiou

Δημήτρης Σκουλός

2skoulos

Γιάννης Χατζηγεωργίου

3xatzigeorgiou

Άννα Πρέλεβιτς

4anna-prelevic

Άννα Ζηρδέλη

anna-zirdeli

Κάτια Δέδε

katia-dede

Τέα Πρέλεβιτς

tea-prelevis

Θέμης Κανέλλος

themis-kanellos

Έλενα Τσαγκρινού

tsagrinou

Κωνσταντίνα Κωσταντινίδου

image

Βίκυ Κάβουρα

kavoura

Μερικά από τα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσετε ενόψει του Πάσχα ή να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY