Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ελένη Φουρέιρα: Τώρα ξεκινάει η διεθνής καριέρα! – Υπέγραψε διεθνές συμβόλαιο με την Sony για το Fuego!

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην φετινή Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, άνοιξαν οι δρόμοι για διεθνή καριέρα για την γνωστή τραγουδίστρια.

Ελένη Φουρέιρα: Τώρα ξεκινάει η διεθνής καριέρα! – Υπέγραψε διεθνές συμβόλαιο με την Sony για το Fuego!

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην φετινή Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, άνοιξαν οι δρόμοι για διεθνή καριέρα για την γνωστή τραγουδίστρια.

Πριν από περίπου δύο μέρες όπως έγινε γνωστό, στο πακέτο τραγουδιών που εξασφάλισε η Sony Music (International) είναι και το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από το Fuego η Sony Music εξασφάλισε και άλλα κομμάτια από το φετινό διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή της Τσεχίας.

Αρχικά μετά την Eurovision το Fuego και η καριέρα της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου έφτασαν στα ύψη! Συγκεκριμένα το Fuego σκαρφάλωσε σε διεθνή charts των Itunes (17 χώρες), Spotify (20 χώρες) και Apple Music (31 χώρες) σε πολλές χώρες. Επίσης η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πολύ στο global ranking αγγίζοντας καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και η Beyonce! Επομένως ένα τέτοιο επαγγελματικό βήμα με την Sony Music ήταν αναμενόμενο!

Να σας ενημερώσουμε πως στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και έχουν υπάρξει καλλιτέχνες όπως οι: Alicia Keys, Beyonce, Britney Spears, Camila Cabello, David Guetta, Calvin Harris, Justin Timberlake, Katy Perry κλπ. Κάποιοι από τους Eurostars που κατάφεραν να συνεργαστούν με την Sony Music είναι οι Mikolas Josef, Conchita Wurst, Jessica Mauboy κλπ.

Όσον αφορά Έλληνες καλλιτέχνες, λίγοι από αυτούς κατάφεραν να συνεργαστούν μόνο με το ελληνικό παράρτημα της Sony Music (Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή κλπ). Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η μόνη τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα που κατάφερε να υπογράψει διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν η Έλενα Παπαρίζου με την Universal Music!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Η Ελένη Φουρέιρα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως είχε πάρα πολλές νέες επαγγελματικές προτάσεις και ανέφερε πως έρχονται καινούρια ελληνικά και αγγλόφωνα singles, καθώς και ξενόγλωσσο άλμπουμ. Σχετικά με τις εμφανίσεις της ανέφερε:

«Θα λείπω συνέχεια, αλλά πάντα θα είναι στην Αθήνα η βάση μου. Πού να πας πιο όμορφα;»

Η νέα της συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την συνεργασία της με την Panik Records καθώς η συνεργασία τους ανανεώθηκε λίγο πριν την Eurovision.

infegreece.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY