ΕΞΟΔΟΣ

«Chinatown: τα τρία καταφύγια»: Κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο! (trailer)

«Chinatown: τα τρία καταφύγια»: Κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο! (trailer)
Μία μοναδική για τα δεδομένα των ελληνοκυπριακών παραγωγών ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.

Μία μοναδική για τα δεδομένα των ελληνοκυπριακών παραγωγών ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο λόγος για την ταινία «Chinatown: τα τρία καταφύγια», την οποία σκηνοθέτησε το 2010 η Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν και συμμετέχουν ηθοποιοί όπως ο Κούλλης Νικολάου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θέμις Μπαζάκα και η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Συγκεκριμένα, η προβολή της ταινίας θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου (στις 18:00) στον Κινηματογράφο «Ζήνα Πάλας» στην Λευκωσία και μία ημέρα μετά (28/4) στο «Ριάλτο» στη Λεμεσό.

«Ένα σκοτεινό παραμύθι για την μοίρα και την εκδίκηση» με σκηνές δράσης και πολεμικών τεχνών είναι η ταινία της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν που παρουσιάζεται στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2018.

«Η ταινία αυτή είναι ένα σκοτεινό παραμύθι για τη μοίρα. Η πλοκή της είναι ένα κουβάρι που ξετυλίγεται αργά και περιέχει πολλά μη ρεαλιστικά ή παραμυθένια στοιχεία. Τόσο το σενάριο όσο και όλα τα στάδια της παραγωγής, το γύρισμα, το μοντάζ, ο σχεδιασμός του ήχου, η μουσική και τα εφέ, όλα αυτά ήταν εξ αρχής περίπλοκα και δεν μας χαρίστηκαν ποτέ», δήλωσε η σκηνοθέτιδα στο dialogos.com.cy.

Δείτε το τρέιλερ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κατερίνα Μισιχρόνη Richard Ng Chris Li Jaqueline Chang Θέμις Μπαζάκα Γιάννης Στάνκογλου Master Tang Tung Wing Κούλλης Νικολάου

κ.α.

Σενάριο: Αλίκη Δανέζη-Knutsen Σκηνοθεσία: Αλίκη Δανέζη -Knutsen Διευθυντής Φωτογραφίας: Vladimir Subotić Σκηνικά: Λίζα Τσουλούπα Κουστούμια: Στέλιος Φ. Στυλιανού Μακιγιάζ: Έυη Ζαφειροπούλου Ηχοληψία: Ντίνος Κίττου Σκηνοθεσία σκηνών μάχης: Αntjie Rau/ Master Tang Tung Wing Μονταζ: Kenan Akkawi

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάρκεια : 94 λεπτά Format: Red HD, 1:2,35 Anamorphic, έγχρωμο Κύπρος, Ελλάδα Αγγλικά/Ελληνικά/Κινέζικα

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με την υποστήριξη του SEE Network Meditteranean Film Institute Equinox (Germany)

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!