Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Αποκλειστικό: Και ο Νίκος Βέρτης covid free!

Σε covid free μετατρέπεται το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και κάποιοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον Πάνο Κιάμο για την επίθεση που εξαπέλυσαν στο πρόσωπό του.

Αποκλειστικό: Και ο Νίκος Βέρτης covid free!

Οι εικόνες από το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης προκάλεσαν αντιδράσεις, πριν καν έχουμε την έξαρση στα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική.

Ήμασταν από τους πρώτους, ίσως και στα δάκτυλα του ενός χεριού, που αναφέραμε αμερόληπτα τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο μαγαζί και κάποιοι έτρεξαν να «μαζέψουν» τα βίντεο από τα social media, όπως το YouTube και το Instagram.

Ειδικοί χαρακτήρισαν ως «έγκλημα» τα όσα συνέβησαν στο YTON, το οποίο θα παραμείνει κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο «λόγω των νέων μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση», όπως μας είπε η συμπαθέστατη κυρία στις κρατήσεις του γνωστού νυχτερινού κέντρου.

Κάποιοι λοιδόρησαν τον Πάνο Κιάμο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Covid Free» Posidonio. Επιτέθηκαν με απρεπείς χαρακτηρισμούς στον αγαπημένο τραγουδιστή και στην επιχείρηση να δουλέψουν με τους κανόνες που η Κυβέρνηση έθεσε για τη λειτουργία της νυχτερινής διασκέδασης, χωρίς να θέλουν να παίξουν με τη δημόσια υγεία.

Όμως είδαμε πως ο κορωνοϊός είναι εδώ και κάποιοι που αμέλησαν, δεν πρόσεξαν ή για τους δικούς τους λόγους δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες, όπως το 25% του δυναμικού των μαγαζιών τους, δεν είχαν καθήμενους τους θαμώνες τους και υπήρξαν συγχρωτισμοί κάτω από τις σκηνές να «αναγκάζονται» τώρα να ακολουθήσουν τα ίδια μέτρα για να αποφύγουν το λουκέτο.

Μήπως τώρα θα έπρεπε ορισμένοι που επιτέθηκαν στον Πάνο Κιάμο και το Posidonio να ζητήσουν συγγνώμη, αναλογιζόμενοι τις πράξεις τους και την κρισιμότητα της κατάστασης;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY