Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασε με φωνές στη δίκη – «Να το τελειώσουμε εδώ! Για όνομα της Παναγίας!»

Ένταση στη συνέχεια της δίκης για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασε με φωνές στη δίκη – «Να το τελειώσουμε εδώ! Για όνομα της Παναγίας!»

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την πρόεδρο του δικαστηρίου να την πιέζει την να δώσει απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη αντέδρασε έντονα πάντως όταν ρωτήθηκε για τον ισχυρισμό νοσοκόμας ότι μάλωσε την Τζωρτζίνα στην εντατική.

Πρόεδρος: Η κα Ψιλογεωργοπούλου είχε πει ότι μαλώσατε την Τζωρτζίνα όσο ήταν στην εντατική και είχατε χαρακτηρίσει το παιδί χειριστικό.

Πισπιρίγκου: Αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα! Δηλαδή κάπου ντροπή! Με την ειρωνεία και τα ψέματα δε βγάζουμε άκρη! Αν έχει παρθεί απόφαση για εμένα να το τελειώσουμε εδώ! Για όνομα της Παναγίας! Κάθονταν όλες και έλεγαν για τη συμπεριφορά μου και τι έκανα! Θα μάλωνα εγώ παιδί στην εντατική; Θα έλεγα εγώ χειριστικό το παιδί μου στην εντατική; Γιατί ακούνε τον Ηλιάδη! Συγγνώμη για την ένταση της φωνής μου!

Πρόεδρος: Άρα λέει ψέματα αυτή η κυρία;

Πισπιρίγκου: Οι άνθρωποι της ΜΕΘ δεν είναι καλά. Είναι επηρεασμένοι από όσα τους έλεγε ο Ηλιάδης. Έμπαιναν στην εντατική και ένιωθα ότι παίζω στο Big brother! Τι κατινιές κατέθεσαν! Αν το νύχι μου ήταν κόκκινο ή μπλε

«Δεν θα υπάρχει επιστροφή ό,τι και αν πάθει η Τζωρτζίνα, αν πάθει»
Διαβάστηκαν στη συνέχεια μηνύματα που έστελνε η Ρούλα στον Μάνο Δασκαλάκη λίγα 24ωρα πριν ξαναμπεί στο νοσοκομείο η ήδη τετραπληγική Τζωρτζίνα.

Ιανουάριος του 2022, ο Μάνος έχει ξαναφύγει από το σπίτι και η πρόεδρος διαβάζει επί λέξει τι του έστελνε τότε η κατηγορούμενη.

-Πρόεδρος: Έχετε πει «σου είπα να σκεφτείς αυτό που κάνεις, γιατί δεν θα υπάρχει επιστροφή ό,τι και αν πάθει η Τζωρτζίνα, αν πάθει». Πώς γίνεται να τα λέτε αυτά – ακόμα και να τα σκέφτεστε, ως μάνα του τελευταίο σας παιδιού που ζει; Τι σχέση έχει η επιστροφή του κ. Δασκαλάκη στο σπίτι με την κατάσταση της υγείας του παιδιού σας;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Μια ημέρα πριν είχα μια ενημέρωση ότι το παιδί δεν είναι καλά. Γι’ αυτό απαντάω έτσι.

-Πρόεδρος: Πως συνδέετε την τυχόν επιστροφή του κου. Δασκαλάκη στο σπίτι με την τυχόν επιδείνωση της υγείας της Τζωρτζίνας;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν συνδέονται.

-Πρόεδρος: Τότε γιατί τα βάζετε μαζί στην ίδια προτασούλα;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Γιατί είχαμε μια ροή στον λόγο μας, μιλάμε για τη σχέση μας και την υγεία της Τζωρτζίνας. Σε κάποιο μήνυμα από πάνω θα αναφερόμουν.

-Πρόεδρος: Καλά αν το βρείτε αυτό το μήνυμα, πείτε το και σε εμάς. Την ίδια μέρα «ρωτάτε αν θα σας άφηνε να βλέπετε την Τζωρτζίνα, αν ήταν στη θέση σας».

-Ρ. Πισπιρίγκου: Πάλι για τον κορονοϊό θα εννοώ.

«Η νονά της Τζωρτζίνας είχε τέτοιες γνωριμίες με καφετζούδες»
Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, την ψυχραιμία του έχασε για πρώτη φορά ο Μάνος Δασκαλάκης. Έβαλε τα χέρια στο πρόσωπο του και με δύναμη χτύπησε το πόδι του στο πάτωμα.

-Πρόεδρος: Επίσης γιατί του λέτε «θες να την πάρω και να τη βλέπεις κάθε 2 μήνες;» και ότι ο Θεός θα τον τιμωρήσει;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Ε κάτι θα μου λέει για να απαντάω έτσι. Κάτι θα υπάρχει πιο πάνω που θα μου λέει εκείνος.

Η πρόεδρος στάθηκε στα μηνύματα μόνο του ζευγαριού. Διάβασε μηνύματα που αντάλλασσε την ίδια περίοδο η κατηγορούμενη με χαρτορίχτρα με την οποία μιλούσαν για μάγια.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Ήταν διαμεσολαβήτρια. Μου είχε ζητήσει 100€, της τα είχα δώσει γιατί γνώριζε μια κυρία που διαβάζει προσευχές για να γίνουν καλά τα παιδιά.

-Πρόεδρος: Γιατί της λέτε ότι πήρε τα ρούχα του ο Μάνος και φεύγει από το σπίτι; Τι σχέση έχει αυτό με τα παιδιά;

–Ρ. Πισπιρίγκου: Επίτηδες το είπα γιατί δεν την πίστευα ότι υπάρχει αυτή η γριά. Η νονά της Τζωρτζίνας είχε τέτοιες γνωριμίες με καφετζούδες και τέτοιο κόσμο. Μου είχαν πει ότι υπάρχει μαγεία μέσα στο σπίτι. Και της είπα να κάνει προσευχή. Προσευχή για να είναι καλά ο Μάνος , για να είναι όλη οικογένεια καλά.

Η πρόεδρος επέμεινε και της διάβασε το μήνυμα μου στέλνει στον Δασκαλάκη παράλληλα με την συνομιλία με την χαρτορίχτρα.

-Πρόεδρος: Στις 17/1/2022 στέλνετε στον Μάνο «ο Θεός θα στα πληρώσει όλα αυτά που κάνεις με το χειρότερο τρόπο» και την ίδια ώρα λέτε στην χαρτορίχτρα ότι όλα πάνε στραβά. Σε τι αναφέρεστε;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Το μήνυμα αυτό ήταν και για το παιδί και για τον Μάνο , θέλω να σας είμαι ειλικρινής. Έχει γίνει μαγνητική του παιδιού, με έχει ενημερώσει ο Ηλιάδης ότι δεν έχει πολύ προσδόκιμο ζωής.

-Προέδρος: Άρα γιατί μου λέγατε ότι αυτό το μήνυμα είναι ψεύτικο;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Γιατί ήθελα να δω αν υπάρχει όντως γριά που θα απαντήσει.

«Δεν έχω διαβάσει ποτέ για την κεταμίνη»
Η συνομιλία αυτή έγινε 17 Ιανουαρίου. Την ίδια μέρα η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών έψαχνε αναισθητικά φάρμακα στη Google και δύο μέρες μετά στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο πάλι με σπασμούς.

-Πρόεδρος: Κάνετε αναζήτησή στο google λίγες ώρες μετά, και στον ιστότοπο για αναισθητικά φάρμακα. Περιλαμβάνει και την κεταμίνη.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Είναι 17/01 είναι πολύ μετά από το επεισόδιο που έγινε με το παιδί στο σπίτι με τους αφρούς, μετά από όλο αυτό. Και έχω μιλήσει με τον Μάνο και η αναζήτησή που έκανα ήταν η χλωράλη. Ο όρος κεταμίνη δεν ξέρω αν υπήρχε δεν το έχω ανοίξει ποτέ αυτό, δεν έχω διαβάσει ποτέ για την κεταμίνη.

-Πρόεδρος: Επισκεφτήκατε ιστότοπο με τίτλο αναισθητικά φάρμακα και εκεί μεταξύ άλλων εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Είναι αυτό που βγαίνει στο google και πάτησα το πρώτο.

-Πρόεδρος: Αφού η Τζωρτζίνα είχε από πιο πριν εγκεφαλοπάθεια, γιατί δεν τα είχατε ψάξει νωρίτερα;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Γιατί ήταν διάγνωση της μαγνητικής που οι προηγούμενες δεν έγραφε εγκεφαλική ατροφία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY