Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία της 32χρονης Δώρας (Εικόνες)

Ο άνδρας που δεν δέχτηκε ποτέ την απόφασή της Δώρας για το χωρισμό, την πλησίασε και με μια κυνηγητική καραμπίνα την πυροβόλησε δύο φορές.

Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία της 32χρονης Δώρας (Εικόνες)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, θλίψης και οργής για τον άδικο χαμό της, τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία της 32χρονης Δώρας Ζαχαριά στη Ρόδο.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και απλοί κάτοικοι της Ρόδου, που δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή η 32χρονη εκπαιδευτικός, λένε το τελευταίο αντίο με δάκρυα στα μάτια.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου εφημέριος είναι ο θείος της Δώρας, αδερφός του πατέρα της.

Πηγή φωτογραφιών: Ροδιακή

Ρόδος – Χρονικό Δολοφονίας Δώρας

Όλα έγιναν στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/09) όταν η 31χρονη Δώρα έβγαινε από το αυτοκίνητο της, που το είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση από το σπίτι της στο Ροδίνι της Ρόδου. Προσπάθησε να αποβιβαστεί από το αμάξι της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην σύντροφός της. Ο λόγος για έναν 40χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου με τον οποίο είχαν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο άνδρας που δεν δέχτηκε ποτέ την απόφασή της Δώρας για το χωρισμό, την πλησίασε και με μια κυνηγητική καραμπίνα την πυροβόλησε δύο φορές. Η 31χρονη γυναίκα έπεσε στο έδαφος νεκρή. Στη συνέχεια ο δράστης, με τον οποίο είχε σχέση για περίπου 7 με 8 μήνες μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Λίγη ώρα μετά ο 40χρονος έφτασε στο σπίτι του. Εκεί κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο κι έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Πίσω του άφησε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω». Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη Δώρα, αλλά και να αυτοκτονήσει στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY