Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτρος Κουσουλός: Η φωτογραφία μέσα από το περιπολικό μετά τη μήνυση

Προσαγωγή του δημοσιογράφου στη δίκη της Πάτρας

Πέτρος Κουσουλός: Η φωτογραφία μέσα από το περιπολικό μετά τη μήνυση

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής. Συγγενείς της κατηγορούμενης από την Πάτρα επιτέθηκαν λεκτικά μπροστά στις κάμερες στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Η κατηγορούμενη, σε έντονη φόρτιση, φώναζε, αναφερόμενη στον δημοσιογράφο κι εκδότη: «Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Κι έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε: «Κρατήστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

Λίγη ώρα μετά, ο Πέτρος Κουσουλός πόσταρε στο site του, ereportaz.gr, φωτογραφία του μέσα από το περιπολικό.

Π. Κουσουλός – Πάτρα: «Θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην κατηγορούμενη»

Πρωτοφανής επίθεση συγγενών της 34χρονης μητέρας εναντίον του Πέτρου Κουσουλού. Προσήχθη ο εκδότης. Τι λέει στο «Tlive».




Πάτρα – Δικηγ. πατέρας: «Το να οδηγείται δημοσιογράφος στα κρατητήρια μου δημιουργεί συνειρμούς για το τι διαδικασίες κινούνται»

Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστές συγγενείς της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα. Επιτέθηκαν στον Πέτρο Κουσουλό. Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα των τριών κοριτσιών στον Alpha.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY