Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε το Πρωτάθλημα με φιέστα 500 χιλ. ευρώ!

@paok_fc

Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε το Πρωτάθλημα με φιέστα 500 χιλ. ευρώ!

@paok_fc

34 χρόνια πέρασαν από τότε που ο ΠΑΟΚ είχε στεφθεί τελευταία φορά πρωταθλητής Ελλάδας. Όπως ήταν λοιπόν φυσικό η γιορτή για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ήταν ανάλογη αυτής αναμονής! Ο Πρόεδρος του «δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδης, δε δίστασε καθόλου να διαθέσει αρκετά χρήματα σε αυτή τη γιορτή, η οποία ικανοποίησε την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν από την Τούμπα, για να καταλήξουν που αλλού… στο Λευκό Πύργο, και σε ένα ξέφρενο γλέντι. Η Θεσσαλονίκη παραδόθηκε κυριολεκτικά στην εορταστική ατμόσφαιρα των φιλάθλων της ομάδας και η φιέστα συνεχίστηκε για πολλές ώρες.

Φυσικά το γλέντι είχε οργανωθεί αρκετά νωρίτερα, καθώς ο αήττητος ΠΑΟΚ ήξερε πως με μια νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό, θα κατοχύρωνε ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι, το ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λεβαδειακό ήταν το κρίσιμο για το πρωτάθλημα Superleague και γι’ αυτό η ομάδα του Βορρά έκανε επίδειξη της υπεροχής της, κερδίζοντας με 5-0. Μάλιστα καθώς ο Λεβαδειακός από την επόμενη χρονιά υποβιβάζεται, το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν άκρως αναμενόμενο. Το ίδιο και η απονομή του τίτλου στον ΠΑΟΚ…

Αμέσως μόλις τελείωσε το παιχνίδι μέσα σε μια κατάμεστη Τούμπα, άρχισαν οι πανηγυρισμοί από τις κερκίδες, με τραγούδια και φωτοβολίδες. Και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η μεγαλειώδης φιέστα που είχαν ετοιμάσει οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Την εμφάνιση τους έκαναν παίκτες από την κατάκτηση των προηγούμενων τίτλων, ενώ με συγκίνηση παρουσιάστηκαν σε βίντεο στελέχη της ομάδας που δε βρίσκονται πια στη ζωή. Ακολούθησε η φαντασμαγορική παρουσίαση των πρωταθλητών, με τον Πασχαλάκη ντυμένο Σούπερμαν, και φυσικά η πολυπόθητη απονομή. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε όλη τη νύχτα, καθώς το ανοιχτό λεωφορείο με την ομάδα του ΠΑΟΚ κινήθηκε προς το Λευκό Πύργο, όπου και παρέμεινε για να γιορτάσει μαζί με τους χιλιάδες φίλους των «ασπρόμαυρων». Ο προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του και ο θιασώτης της γιορτής, Ιβάν Σαββίδης, το γιόρτασε με μια φιέστα που έκανε το γύρο του κόσμου.

Όμως ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε εκεί. Με νταμπλ τελείωσε την αγωνιστική σεζόν ο σαρωτικός «δικέφαλος», καθώς ούτε ένα μήνα μετά πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αφού κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό, έγραψε τη δική του ιστορία επιτυγχάνοντας πρώτη φορά το νταμπλ. Έτσι λοιπόν, μετά κι από αυτή την επιτυχία φαίνεται ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY