Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αδελφού του, Παντελή

Ο αδελφός του Νίκου Πολυδερόπουλου «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή και ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αδελφού του, Παντελή

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένειά του έχουν βυθιστεί στο πένθος, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ξαφνικά ο αδερφός του ηθοποιού, Παντελής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 28χρονος αδελφός του γνωστού ηθοποιού πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος βρισκόταν στον τόπο καταγωγής τους, την Πάτρα, και εργαζόταν ως barman σε ένα από τα γνωστότερα μαγαζιού του κέντρου της πόλης.

Η κηδεία του 28χρονου πραγματοποιήθηκε χτες (26/12) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας, στο χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και τα τρία του αδέλφια είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη όπου μιλούσαν για τη σχέση τους.

Τότε, ο Παντελής Πολυδερόπουλος έλεγε για τον αδερφό του, Νίκο: «Ήμουν ο μικρότερος, και τον Νίκο που ήταν μεγαλύτερος κατά οκτώ χρόνια, τον έχανα. Ουσιαστικά, με τον Νίκο επικοινωνήσαμε περισσότερο μετά τα 17 μου, γιατί έφυγε στα 18 του από την Πάτρα και όταν ερχόταν να μας δει με έβλεπε όλο και ψηλότερο, μέχρι που τον πέρασα στο ύψος… Όταν ήμασταν παιδιά τρελαινόμουν όταν παίζαμε κρυφτό, γιατί ως ο Βενιαμίν της οικογένειας, τα αδέλφια μου με πρόσεχαν, με έκρυβαν καλύτερα, κι εγώ απολάμβανα αυτή τη φροντίδα».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY