Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου μετά το «ξέσπασμα» της Αγγελικής Νικολούλη

O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απαντά στην Αγγελική Νικολούλη για το τρίτο πρόσωπο.

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου μετά το «ξέσπασμα» της Αγγελικής Νικολούλη

Για το αν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όσο ήταν παντρεμένος με την Καρολάιν, μίλησε ο δικηγόρος του στο Χαμογέλα και Πάλι.

Ο συνήγορος του πιλότου, μετά την αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη, είπε: «Έχω μιλήσει με τον εντολέα μου. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε σχέση ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια του συμβάντος. Από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε. Δεν την γνωρίζει αυτήν την γυναίκα. Δεν επηρεάζει σε κάτι το αδίκημα αλλά παρόλα αυτά ισχυρίζεται πως δεν την γνωρίζει καν.»

Μέσα από την εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη είχε αντιδράσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Αγγελική Νικολούλη: Να σου θυμίσω εγώ

Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής, «Φως στο Τούνελ», αναφέρθηκε στη διάψευση του Αναγωστόπουλου για παράλληλη σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες.

Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY