Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Μαυρούτσος: Το «δυνατό χαρτί» του Φίλιππου Καμπούρη στο Κερατσίνι

Παναγιώτης Μαυρούτσος: Το «δυνατό χαρτί» του Φίλιππου Καμπούρη στο Κερατσίνι

– Ακόμα μια ισχυρή υποψηφιότητα για τον Φίλιππο Καμπούρη στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

– Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης Παναγιώτης Μαυρούτσος θεωρείται από τα δυνατα χαρτιά του Φίλιππου Καμπούρη

F8-C25432-9-E42-48-D8-B26-D-6-B8-CF3-E119-A1

Δυνατά μπαίνει στην μάχη των δημοτικών εκλογών ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης, ο οποίος κατάφερε να εντάξει στον συνδυασμό του έναν δημοφιλή και αγαπητό επιχειρηματία του Κερατσινίου τον Μανιάτη και γέννημα -θρέμμα Κερατσινιώτη, Παναγιώτη Μαυρούτσο, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Κερατσίνι και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή!

208-BD361-4521-48-AC-9-AB2-E45-D8-F9-D19-EF

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ

Παναγιώτης Μαυρούτσος (Δημοσιογράφος / Ιδιοκτήτης Άρωμα Πόλης & Στολίδι)

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1988 στην Αθήνα κι έχει καταγωγή από την Μάνη. Ένα μικρό χωριό κοντά στο Ταίναρο, που ονομάζεται Πιόντες. Μεγαλωμένος στην Αμφιάλη, στις γειτονιές του Αγ. Αντώνη.

Αποφοίτησε (2006) από το 1ο λύκειο Κερατσινίου και πέρασε στα ΑΤΕΙ Αθήνας(Σχολή Τοπογραφίας). Κάτοχος διπλωμάτων Γαλλικών (Delf 1) και Αγγλικών (Lower), ενώ το 2009 υπηρέτησε στο Πυροβολικό για 8 μήνες σε Θήβα και Ρόδο.

Στον Άγιο Γεώργιο Κερατσινίου δραστηριοποιήθηκε ως στέλεχος, κατηχητόπουλο και κατηχητής, με συμμετοχή σε ορχήστρες χορωδίες και θεατρικά του Ναου επι 15 συναπτά έτη.

Από το 2006 είναι στον χώρο της εστιάσης, ως σερβιτόρος και παράλληλα το 2007 ξεκινά την σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας (ΚΑΡ). Από το 2007 έως το 2011 εργάζεται στον Sport-Fm 94,6 κι από το 2011 μέχρι το 2014 σε μηνιαίο έντυπο/ ηλεκτρονικό περιοδικό, κάνοντας παράλληλα την αρχισυνταξία σε ενημερωτική εκπομπή του Channel 9.

Από τον Νοέμβριο του 2014 (με 8ετή εμπειρία σε εστιατόρια) στα 26 του, επιχειρεί στην πόλη μας, ανοίγοντας το «Άρωμα Πόλης». Το 2016 παντρεύεται την Αναστασία Μπογιάκη κι αποκτούν ένα κοριτσάκι, την μικρή Μυρτώ. Τον Απρίλη 2017 ξεκινά ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο, ένα γλυκοπωλείο/καφέ, το «Στολίδι».

Ο πλέον πετυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας της Πόλης μας, απασχολεί 25 υπαλλήλους και στα δύο καταστήματά του, που βασίζονται κυρίως στο οικογενειακό τους κλίμα, την διασκέδαση και την ποιότητα που διαθέτουν.

Φέτος, αποφασίζει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του αδελφικού του φίλου και γνωστού δημοσιογράφου, Φίλιππου Καμπούρη, στον Δήμο όπου μεγάλωσε, παντρεύτηκε, επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει και να επιχειρεί…

Στόχος του, να ασχοληθούν νέα πρόσωπα με τον Δήμο μας, με πολλή όρεξη για δουλειά και κανένα κομματικό συμφέρον, να υλοποιηθούν νέες ιδέες και να ακουστούν νέες απόψεις για τον τόπο όπου ανδρώθηκε και έκανε οικογένεια.

D64-C0-DAF-BE02-426-B-870-B-2-F7-AF6744-D4-A

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY