Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε φουλ για lockdown – Σοκάρει ο εκτιμώμενος αριθμός των κρουσμάτων

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε πως σήμερα θα συνεδριάσουν εκτάκτως οι λοιμωξιολόγοι και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα.

Πάμε φουλ για lockdown – Σοκάρει ο εκτιμώμενος αριθμός των κρουσμάτων

Κοντά στα 1.500 θα είναι σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ.

Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στο λεκανοπέδιο, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις πληροφορίες πως θα ανακοινωθεί σήμερα lockdown…

Εάν αυτό γίνει, καταργείται το Click Away και κλείνουν όλα τα σχολεία.

Άλλωστε, το πρωί ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως θα εισηγηθεί «σύντομο αλλά ολικό lockdown στην Αττική, όπως εκείνο του περασμένου Μαρτίου, στην περίπτωση που τα σημερινά στοιχεία είναι ανησυχητικά». Και με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες τα σημερινά στοιχεία θα είναι άκρως ανησυχητικά για την πορεία της πανδημίας στην Αττική.

Λίγο μετά τις 14:30 ολοκληρώθηκε στο μέγαρο Μαξίμου η έκτακτη σύσκεψη, που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νϊκου Χαρδαλιά, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε πως σήμερα θα συνεδριάσουν εκτάκτως οι λοιμωξιολόγοι και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα.

Την ίδια ώρα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, εκτίμησε ότι στις αρχές Μαρτίου τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού ενδέχεται να φτάσουν τα 2.500 και επέμεινε πως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Οι ασθενείς με covid-19 που χρειάζονται νοσηλεία αυξάνονται συνεχώς, πιέζοντας τα νοσοκομεία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες για κάθε ένα εξιτήριο είχαμε δύο εισαγωγές.

Πηγή: bigpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Μάγδα ξεσπά στον Αιμίλιο – Δείτε πρώτοι σκηνές

«Απασφάλισε» η Καινούργιου: «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια»!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Χαϊκάλης – Ξέσπασε στην εκπομπή της Καινούργιου!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε για την υπόθεση με την Σοφία Μπεκατώρου

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY