Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγκι Ντρίο: Το απίστευτο «καρφί» για την Παρασκευή και την απόφασή της να δουλέψει ως σερβιτότερα

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων.

Μέγκι Ντρίο: Το απίστευτο «καρφί» για την Παρασκευή και την απόφασή της να δουλέψει ως σερβιτότερα

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μέγκι Ντρίο με αφορμή βραδινή της έξοδο σε παρουσίαση μαγιό.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων, ενώ έριξε το “καρφί” της για την Παρασκευή Κερασιώτη που δουλεύει ως σερβιτόρα στην Μύκονο.

«Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ.

Έχω δεχθεί μια πρόταση πολύ ισχυρή από ριάλιτι. Το GNTM δεν είναι. Το Big Brother μπορεί να είναι. Το GNTM θα είναι χάλια, χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Στη συνέχεια, για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί για την καταγωγή της ανάφερε: «Δέχθηκα πάλι μια επίθεση για τη χώρα μου, την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρόνων και μου είπε “έτσι παρκάρετε στη χώρα σου; Γύρνα πίσω”».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY