Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό του γάμο

Την ώρα του σάλου με το revenge porn έτρωγε σε εστιατόριο με τη σύζυγό του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό του γάμο

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη διαρροή βίντεο κι εικόνων από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, την απομάκρυνσή του από τους Ράδιο Αρβύλα, τη δημόσια απολογία των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια ακόμα αποκάλυψη.

Το T-live και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στο Διαδίκτυο γινόταν χαμός με το ζήτημα της διαπόμπευσης της πρώην συντρόφου του σε «ροζ» ιστοσελίδες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης με τη… σύζυγό του. Από τους ανθρώπους του εστιατορίου Ο Ανέστης δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 της ίδιας μέρας.

Η αποκάλυψη βόμβα για τον γάμο

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο. Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY