Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες βράδυ – Τι συνέβη

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το βράδυ της Τετάρτης (24.08.2022) η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες βράδυ – Τι συνέβη

Συναγερμός σήμανε στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/08) στις φυλακές Κορυδαλλού όταν η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ειδοποίησε ότι ένιωσε αδιαθεσία.

Άμεσα αποφασίστηκε η μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο «Θριάσιο» προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Τελικά οι γιατροί που εξέτασαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό και έτσι η προφυλακισμένη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναλαμβάνει δικηγόρος της ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες, είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να αναλάβει αποκλειστικά την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου εξηγεί ο Αλέξης Κούγιας σε επιστολή του, κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς αντιφατικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές και αστυνομικές αντιφάσεις.

Εξηγεί πως ο ίδιος θα τοποθετείται μόνο μέσω γραπτών ανακοινώσεων, ενώ θα απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε όποιον δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και κακοποιεί την αλήθεια.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY