Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Πάτρα: Μαρτυρίες – «φωτιά» για τη μητέρα – «Είχε κάνει απόπειρες αυτοκτονίας»!

Άνθρωπος στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού σκιαγραφεί τη μητέρα ως εξουσιαστική και επιθετική

Πάτρα: Μαρτυρίες – «φωτιά» για τη μητέρα – «Είχε κάνει απόπειρες αυτοκτονίας»!

Με αμείωτο το ενδιαφέρον παρακολουθεί το κοινό τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ένα μυστήριο που έχει συγκλονίσει τη χώρα για το πώς προκλήθηκαν οι τρεις αιφνίδιοι θάνατοι της Μαλένας, της ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» και ο Πέτρος Κουσουλός μεταφέρουν νέα στοιχεία ως προς το κουβάρι που αποτελεί γρίφο μέχρι στιγμής για τις αρχές.

Γιατρός στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πέντε γιατροί που λένε ότι χτύπησε την πόρτα ενώ η ίδια λέει ότι μας βρήκε στον διάδρομο. Εμείς είδαμε ένα παιδί νεκρό. Η μυδρίαση που είχε είναι δείγμα εγκεφαλικού θανάτου.

Δεν υπήρξε φυσιολογική αντίδραση από την πλευράς μιας μάνας που έχει χάσει δύο παιδιά να φωνάζει, να ουρλιάζει. Αυτό θεωρούμε περίοεργο. Είχαμε την Τζωρτζίνα με ελαφρύ οοξυγόνο για προληπτικούς λόγους. Όχι ότι είχε κάτι το παιδάκι».

Στην εφημερίδα άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού αποκαλύπτει μία ιδιόμορφη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία ενδεχομένως, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει να πει πολλά με την υπόθεση.

«Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μία προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Την πρώτη μάλιστα σε μικρή ηλικία. Κάποια στιγμή γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ερωτεύτηκε. Τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή του.

Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον βομβάρδιζε. Η Ρούλα την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της έκανε και μία δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

Η πηγή συνεχίζει με τη σχέση της Ρούλας και του Μάνου, των γονιών των τριών παιδιών. Τονίζει πως εξαρχής η σχέση τους βασίστηκε σε λάθος θεμέλια κάτω από την έντονη πίεση της Ρούλας.

«Συναντήθηκαν σε ένα κλαμπ της Πάτρας. Έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα. Ο νεαρός τότε Μάνος δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Οι γονείς του χωρισμένοι προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί. Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό. Του είπε. “Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγάω στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται”».

Συγκλονίζουν οι υπόνοιες που άφησε το συγκεκριμένο πρόσωπο για τον θάνατο της Ίριδας.

«Με τη γέννηση της Ίριδας ξεκίνησαν έντονοι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού. Η Ρούλα έλεγε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει ότι την κακομεταχειρίζεται ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω.

Την εβδομάδα του θανάτου της Ίριδας το μωρό έμενε με την αδερφή και τη μητέρα της Ρούλας σε ένα εξοχικό. Όταν ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι και της είπε ότι θα προχωρήσει σε διαδικάσιες διαζυγίου η Ρούλα ζήτησε επιτακτικά από την αδερφή της να επιστρέψει με το μωρό.

Την Παρασκευή γυρνάει το παιδί η αδερφή της από τη γιαγιά, την Κυριακή το παιδί πεθαίνει».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY