Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Πάτρα – «Η Ρούλα είναι άρρωστη με τον Μάνο. Πήγαινε σε καφετζούδες και ασχολούνταν με μάγια»

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Μάνος επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Θάνο Βάγιο, και υποστήριξε πως όσα είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ψέματα.

Πάτρα – «Η Ρούλα είναι άρρωστη με τον Μάνο. Πήγαινε σε καφετζούδες και ασχολούνταν με μάγια»

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Πάτρα μίλησε στο Πρωινό για τη σχέση της 33χρονης με τον πατέρα των κοριτσιών, την εμμονή που είχε εκείνη μαζί του ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τα παιδικά χρόνια της.

Για τα παιδικά χρόνια της 33χρονης: «Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι η αξιοπρέπεια της πόλης μας. Αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει. Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δε μπορούσαν να τη μαζέψουν με λίγα λόγια. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην οικογένειά της…

Η μαμά της είχε βγει από τα όριά της μαζί της. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο έλεγε ότι είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες. Της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της. Της άρεσε η ίντριγκα. Ήταν και είναι πολύ έντονη προσωπικότητα».

Για την εγκυμοσύνη και τη στάση της οικογένειας του πατέρα των τριών κοριτσιών: «Αφού γνώρισε τον Μάνο, έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου, ήταν αρνητική σε αυτό. Η μαμά του, ο μπαμπάς του… Εκείνη όμως ήταν απόλυτη, “θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω…, θα το φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω”. Την ερωτεύτηκε ο Μάνος. Εκείνη ήταν 22 και αυτός 19. Ως μητέρα ήταν πολύ καλή. Όποιος το ακούει όλο αυτό που γίνεται δε μπορεί να το πιστέψει. Ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της. Έλεγε, “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”».

Για τη σχέση της 33χρονης με τον σύζυγό της: «Η σχέση της με τον Μάνο στην αρχή ήταν πολύ καλή, μετά αρχίσανε τα προβλήματα. Είναι λογικό, σε αυτές τις ηλικίες, ανώριμα παιδιά ήταν και τα δυο. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμούς… Να τρέχει ο θείος να μαζέψει τον Μάνο, η μάνα την κόρη… Είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν για τον Μάνο, που είναι και με ποια γυρίζει. Είναι πωρωμένη μαζί του.Ήταν και είναι θεωρώ ακόμα άρρωστη με τον Μάνο».

Ακόμα, η ίδια πηγή επιβεβαίωσε την πληροφορία πως ο Μάνος πήγαινε φαγητό στην σπιτονοικοκυρά και εκείνη τους πρότεινε να μείνουν στο σπίτι της. Μάλιστα, στην αρχή έμειναν όλοι στο ίδιο σπίτι κι όταν γεννήθηκε η Τζωρτζίνα το ζευγάρι μετακόμισε στο σπίτι που βρίσκεται στο ισόγειο.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Μάνος επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Θάνο Βάγιο, και υποστήριξε πως όσα είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ψέματα.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY