Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Ο Light ήταν ο τράπερ με τα όπλα – Οδηγείται στον εισαγγελέα!

Η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ισχυρίστηκε πως τα όπλα τα είχε για τις ανάγκες γυρίσματος video clip αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Ο Light ήταν ο τράπερ με τα όπλα – Οδηγείται στον εισαγγελέα!

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του τράπερ “Light” για παράβαση του νόμου περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Ο τραγουδιστής προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής νωρίς το πρωί και εξετάστηκε για το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να έχει τρία όπλα στη ζώνη του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ο 26χρονος ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα. Το σύντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητά τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε για τις ανάγκες γυρίσματος ενός video clip όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν:

Σε μία BMW δική του χάπια, δύο σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY