Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Εξελίξεις στην αρπαγή 6χρονου: Πού εντοπίστηκε ο Ράινερ Τζέισον Πάτερσον

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που τον άρπαξε, τον έβγαλε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Εξελίξεις στην αρπαγή 6χρονου: Πού εντοπίστηκε ο Ράινερ Τζέισον Πάτερσον

Συνεχίζεται το θρίλερ για γερά νεύρα με την υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά, καθώς το παιδάκι φέρεται να βρίσκεται στη Νορβηγία με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που τον άρπαξε, τον έβγαλε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως ένας άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ζήτησε μάλιστα να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.




Πάντως σε περίπτωση που συνέβησαν τα παραπάνω θα αποτελεί ερώτημα πως κατάφερε ο άνδρας που πήρε τον μικρό να βγει μαζί του από την Ελλάδα, καθώς η κινητοποίηση των Αρχών ήταν από την πρώτη στιγμή τεράστια και γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και στα σύνορα.

«Στο φως» βίντεο με το βαν που χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή

Βίντεο στο οποίο φαίνεται το βαν που σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά φέρνει «στο φως» το MEGA.

Το βαν νοικιάστηκε στο όνομα συγγενικού προσώπου του πατέρα του 6χρονου πριν από λίγες ημέρες.

Το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και μετά την απαγωγή το εγκατέλειψαν σε υποκατάστημα της εταιρίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι έρευνες στρέφονται τόσο στον πατέρα του μικρού παιδιού όσο και στον θείο του.

Ωστόσο το μεγάλο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αρχές είναι αν το παιδί βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος.

Τα κινητά του Νορβηγού πατέρα και του Ισλανδού θείου μπήκαν αμέσως στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να εντοπιστεί το στίγμα τους.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι το κινητό του ενός εντοπίστηκε στις 21.30 το βράδυ, στην Συγγρού, όπου και παραδόθηκε το λευκό βαν, ενώ του άλλου στην περιοχή της Τανάγρας, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Και αυτό γιατί οι αστυνομικοί δεν μπορούν να καταλάβουν πώς τα δύο κινητά βρίσκονταν σε μακρινή απόσταση μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών ο πατέρας του 6χρονου και ο γαμπρός του φέρεται να ήταν μαζί κατά τη διάρκεια της αρπαγής.

Αρπαγή από κουκουλοφόρο

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης. Ο 6χρονος Ράινερ βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τη γιαγιά του περιμένοντας την μητέρα του να επιστρέψει.

Κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο και έτρεξε προς την πόρτα. Άνοιξε και τότε ένας άνδρας με κουκούλα και full face τον άρπαξε και τον επιβίβασε σε ένα λευκό βανάκι.

Η γιαγιά σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν καταγράψει τις κινήσεις του άνδρα που άρπαξε τον 6χρονο.

Αγωνία για τον Ράινερ

Η μητέρα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να μιλήσει.

Από την πρώτη στιγμή σήμανε Amber Alert.

Ο πατέρας του βρίσκεται στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε ένας μαραθώνιος δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο του για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ έγιναν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές.

Η δικηγόρος του Νορβηγού πατέρα του αγοριού δηλώνει πως έχει να μιλήσει μαζί του από τότε που έγινε το δικαστήριο..

Η τύχη του μικρού Ράινερ αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ έχει εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY