Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Αποκαλύψεις για άγριο τσακωμό Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι "για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο".

Αποκαλύψεις για άγριο τσακωμό Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της, την ώρα που ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει “εξαφανισμένος” μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τη δολοφονία του παιδιού τους, διαμηνύοντας μέσω του δικηγόρου του πως θα τοποθετηθεί μόλις λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ενα άγνωστο καυγά του ζευγαριού αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Πελοπόννησος. Οπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν άγριο τσακωμό σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι “για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο”.

Πιθανότατα, ο Μάνος Δασκαλάκης υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει η Ρούλα στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάστηκαν στα χέρια. “Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να ‘κρατάει’ η Ρούλα τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και ‘θανατηφόρες’ αλήθειες… Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο”, γράφει το pelop.gr.




Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: Αυτή δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει – Τι τον θέλει τον δικηγόρο;

Ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος συγκλονίζει και αφήνει αιχμές πως η υπόθεση του θανάτου των παιδιών είναι πιο περίπλοκη από όσο πιστεύουμε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star τόνισε χαρακτηριστικά: “Με συγχωρείς Μάρα, αλλά θα βγάλω μαλλιά. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι “εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα”, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;”.

Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Πού είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY