Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

GNTM: Η… πληρωμένη απάντηση Όλγας-Στυλιανού στις φήμες χωρισμού (Βίντεο)

Η ανάρτηση - απάντησή στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

GNTM: Η… πληρωμένη απάντηση Όλγας-Στυλιανού στις φήμες χωρισμού (Βίντεο)

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης μπορεί να μην κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση του GNTM 4, κέρδισαν όμως ο ένας τον άλλο, ξεκινώντας μια νέα σχέση. Τα δύο παιδιά είναι αχώριστα και πολύ ερωτευμένα παρά τις φήμες που κατά καιρούς μιλούν για τον χωρισμό τους μετά τον διαγωνισμό.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζει μαζί στην Αθήνα και σκέφτεται να βρει σπίτι για να συγκατοικήσει. Τον τελευταίο καιρό όμως διάφορα δημοσιεύματα και φήμες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά.

Η Όλγα Ντάλλα και o Στυλιανός Φλωρίδης όμως με ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασαν ξεκαθαρίζουν όλη την αλήθεια για την σχέση τους και βάζουν τέλος σε κάθε κακόβουλη φήμη.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται το ζευγάρι να χορεύει με ρυθμό, μαζί ενώ στην λεζάντα του tik tok βίντεο γράφουν στοχευμένα: «Θα χωρίσουν μόλις τελειώσει το παιχνίδι».

O Στυλιανός συγκατοικεί με την Όλγα και τους γονείς της

Η Όλγα και ο Στυλιανός ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μέσα στο GNTM 4, όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ξεκίνησαν να κάνουν φιλική παρέα κι αργότερα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ειδύλλιο.

Έκτοτε είναι αχώριστοι. Καλεσμένοι στο στούντιο του Breakfast@Star αποκάλυψαν ότι ο ένας ακολουθεί τον άλλον στα casting και αγωνιά.

«Είμαι σχεσάκιας, μ’ αρέσει να έχω δεσμό, αλλά δεν το είχα νιώσει ποτέ τόσο έντονα και να έχω την ανάγκη να είμαστε με τον άλλον συνέχεια μαζί», εξομολογείται η Όλγα Ντάλλα για τον καλό της.

«Στην Όλγα βρήκα τα πάντα, εξυπνάδα και ομορφιά», ανταπέδωσε στα τρυφερά λόγια της Όλγας ο Στυλιανός.

«Ξεκινήσαμε ως φίλοι, με βοηθούσε πολύ στο μόντελινγκ. Αν δεν ήταν ο Στυλιανός, εγώ στο παιχνίδι δε θα είχα φτάσει τόσο μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Κυβέλη.

Ο Στυλιανός μένει στο ίδιο σπίτι με την Όλγα και τους γονείς της. Για το πώς αντέδρασαν όταν τον πρωτοείδαν λέει «Με δέχτηκαν σαν να είμαι δικός τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι λες και ήμουν χρόνια εκεί».

«Την πρώτη φορά που τους συνάντησα ήταν σαν να τους ξέρω χρόνια, επειδή άκουγα πάρα πολλά από την Όλγα στο σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με το πώς είναι η συμβίωσή τους , η Όλγα «έδωσε» στεγνά τον Στυλιανό, ο οποίος είναι λιγάκι ακατάστατος και δε μαζεύει τα ρούχα του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY