Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν ξέρω τίποτα για καταγγελίες σε βάρος μου

Έλενα Ακρίτα: Η Μενδώνη ζήτηση την παραίτηση Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο -Τι λέει το υπουργείο Πολιτισμού

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν ξέρω τίποτα για καταγγελίες σε βάρος μου

Την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Δημήτρη Λιγνάδη φέρεται να έχει ζητήσει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος ζητεί να μην γίνουν εικασίες σχετικά με τους λόγους παραίτησης και σημειώνει ότι επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό.

Πάντως, το υπουργείο Πολιτισμού διέψευσε ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται: «Οι αποφάσεις της υπουργού Πολιτισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από τα ιδιωτικά σόσιαλ μίντια. Κάθε άλλη «αξιόπιστη» πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ακολουθεί:

Λιγνάδης: Δεν γνωρίζω τίποτα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, διαψεύδει τις φήμες που θέλουν το όνομά του να αναφέρεται σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος νεαρών ηθοποιών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Πρώτο Θέμα με τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη πριν από λίγο ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι σε σχέση με όσα φημολογούνται τις τελευταίες ώρες σχετικά με πιθανή εμπλοκή του ονόματος σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο πραγματικά» απάντησε σε σχετικό ερώτημα. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «βρίσκεται σε σύσκεψη»

χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία έγραψε ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ζήτησε σήμερα την παραίτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πάγωσε» η Δανάη Μπάρκα, σωριάστηκε στο πάτωμα ο Στέλιος Κλώνος

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Άγριος καυγάς για τα μάτια της Δρόσως

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα λίγες ημέρες μετά τη μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση

«Ώρα για φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Μαγειρικό Σχολείο (2/2/2021)

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY