ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας για Άδωνι: «Αυτός που πουλάει τα βιβλία με την οκά;»

Τσίπρας για Άδωνι: «Αυτός που πουλάει τα βιβλία με την οκά;»
Την ενόχληση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν οι ερωτήσεις που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης,  στα αρμόδια υπουργεία, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά ούτε κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ το αντίστοιχο ποσό, όπως είχε δεσμευθεί.
Την ενόχληση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν οι ερωτήσεις που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης,  στα αρμόδια υπουργεία, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά ούτε κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ το αντίστοιχο ποσό, όπως είχε δεσμευθεί.\r\n\r\nΈτσι, όταν ρώτησαν τον κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του για το θέμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει σήμερα ο Φαληρεύς της Καθημερινής, φέρεται να αναρωτήθηκε αν ο βουλευτής  που προκάλεσε την αποκάλυψη με τις ερωτήσεις του είναι αυτός «που πουλάει τα βιβλία με την οκά».

\r\n

\r\n

«Το συμπέρασμα που εξήγαγε εξ αυτού ο έμπειρος κοινοβουλευτικός και πολιτικός αναλυτής Κώστας Τασούλας είναι ότι ο σκοπός του προέδρου δεν είναι μόνο να μας γυρίσει στη δραχμή, αλλά και στην οκά…», γράφει καυστικά ο Φαληρεύς.

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!