Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρέας Τσούνης: Η αντίδραση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά για την επίσκεψη του Ανδρουλάκη στον τάφο της

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στο Α’ νεκροταφείο και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο της Φώφης Γεννηματά.

Ανδρέας Τσούνης: Η αντίδραση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά για την επίσκεψη του Ανδρουλάκη στον τάφο της

Αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τετάρτη 24/5, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετέβη στο Α’ νεκροταφείο και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο της Φώφης Γεννηματά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη συμβολή και της ιδίας στην προσπάθεια αναγέννησης.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1, ήρθε σε επικοινωνία με τον σύζυγό της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη, ο οποίος μίλησε για την κίνηση αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Είναι μία ευγενική χειρονομία του προέδρου του Νίκου του Ανδρουλάκη θέλοντας να συμβολίσει όπως λέει και ο ίδιος τη συμβολή της Φώφης Γεννηματά και όχι μόνο την ένωση του κόμματος το οποίο ήταν διασπασμένο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τα τελευταία χρόνια αλλά και μία ευθεία αναγνώριση της συμβολής της ως εμπνεύστηκε ως αρχιτέκτονα της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Φώφη Γεννηματά έκανε ότι μπορούσε να ενώσει αυτόν τον ταλαιπωρημένο χώρο κατασυκοφαντείμενο, βαλμένο πανταχόθεν και δημιούργησε μία χούφτα στελεχών στην αρχή από το 2015 και μετά ξανά ένα ισχυρό κόμμα με στέρεες βάσεις ηθικές και πολιτικές και έτσι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρήκε το κόμμα σε ένα επίπεδο πιο έτοιμο ώστε να προχωρήσει στη νικηφόρα πορεία και όλοι ελπίζουμε πια στις επόμενες εκλογές να βρεθεί ακόμα και στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κόμμα μας».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY