Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Η 17χρονη θα λύσει τον γρίφο της άγριας δολοφονίας του Θωμά

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Θωμά!

Μαρούσι: Η 17χρονη θα λύσει τον γρίφο της άγριας δολοφονίας του Θωμά

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Θωμά! Ο 19χρονος έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, μπροστά στα μάτια της 17χρονης φίλης του, τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018). Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (20.03.2018).

Η 17χρονη θα λύσει τον γρίφο της δολοφονίας του 19χρονου

Πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση του άγριου φονικού του 19χρονου αγοριού στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, τα ξημερώματα τις Κυριακής, θεωρείται η 17χρονη φίλη του. Η νεαρή στην αρχική της κατάθεση προσπάθησε να κρύψει από τους αστυνομικούς τις πραγματικές συνθήκες και τα κίνητρα του εγκλήματος.

Ωστόσο οι αστυνομικοί, ακόμα τουλάχιστον, δεν θεωρούν πως η μαθήτρια Λυκείου είχε κάποια πρόθεση συγκάλυψης των δραστών τις δολοφονίας.

Ίσως επειδή το φονικό έγινε στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια της, λόγω του σοκ που είχε υποστεί, προσπάθησε να «στρογγυλέψει» την υπόθεση όπως αναφέρουν έμπειροι Αστυνομικοί τις ΕΛ.ΑΣ. φοβούμενη μήπως έχει και ίδια συνέπειες.

Το κινητό θα «μιλήσει»

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο στοιχείο. Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου το οποίο μάλιστα είναι ανοιχτό και «…φαίνονται τα πάντα», όπως αναφέρουν ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές.

Η μαρτυρία που «δείχνει» τον φονιά

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια βασική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που ξεκαθαρίζει την κατάσταση αλλά και τις λεπτομέρειες τις συμπλοκής που προηγήθηκε του φονικού.

Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει στους ερευνητές της Ασφάλειας ακόμα και τα χαρακτηριστικά στοιχεία του δράστη, ίσως και το μικρο του όνομα.

Έγκλημα στο Μαρούσι: Προσωπικά τα κίνητρα

Όσον αφορά στο κίνητρο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί το οριοθετούν στις προσωπικές διαφορές και μάλιστα για μικρή οικονομική διαφορά που ίσως έχει προκύψει από κάποια παράνομη δοσοληψία.

Ωστόσο δεν αφήνουν έξω από το «κάδρο» των ερευνών και αλλά ενδεχόμενα, όπως αυτό τις κυριαρχίας στην περιοχή. Δηλαδή να τσακώθηκαν δυο μεγάλες παρέες εφήβων και ανηλίκων, για το ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία στην πλατεία.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Γεγονός πάντως είναι πως λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα τις Κυριακής, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, μια μεγάλη ομάδα εφήβων και ανηλίκων προκαλεί την διαμαρτυρία του περιπτερά που βρίσκεται στο σημείο. Ο περιπτεράς τους απειλεί να αποχωρήσουν από την περιοχή και να κάνουν ησυχία διότι θα φωνάξει την Αστυνομία.

Η ομάδα των εφήβων μετακινείτε στο βάθος τις πλατείας και εκεί ξεκινά έντονος διαπληκτισμός με τρία άτομα, που εμφανίστηκαν στην πλατεία αναζητώντας τον 19χρονο. Ξαφνικά ο ένας από τους τρεις αγνώστους βγάζει ένα μικρο μαχαίρι και το καρφώνει στο στήθος του 19χρονου.

Αμέσως μετά το έγκλημα και ενώ επικρατεί πανικός με την 17χρονη φίλη του θύματος να ουρλιάζει από το τρόμο της, οι δράστες εξαφανίζονται.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY