Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει… και τον Τόσκα η 25χρονη με τους «δράκους» στου Γκύζη

Τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Τόσκα θέλει να... διαψεύσει η 25 χρονη βοηθός οδοντιάτρου που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στου Γκύζη.

Διαψεύδει… και τον Τόσκα η 25χρονη με τους «δράκους» στου Γκύζη

Τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Τόσκα θέλει να… διαψεύσει η 25 χρονη βοηθός οδοντιάτρου που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στου Γκύζη.

Ο υπουργός έκανε λόγο για σκηνοθετημένη επίθεση. Μάλιστα από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή δεν φαίνεται μοτοσισκλέτα, ούτε και συνεργός ενώ απαντήσεις αναμένονται και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα εγκληματολογικά εργαστήρια στα ρούχα που φορούσε η 25χρονη.

Ο 25χρονη κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα απόπειρα βιασμού από άγνωστο , με την απειλή μαχαιριού και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Η υπόθεση ανετράπη όταν το Σάββατο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η κατάθεσή της ήταν ψευδής, ότι η νεαρή περιέπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και ότι τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε γιατί ήθελε να αναβάλει… τον γάμο της.

Την Κυριακή μιλώντας στο zougla.gr, ο δικηγόρος της 25χρονης Αντώνης Φούσας, ανακοίνωσε ότι η νεαρή γυναίκα επανέρχεται στην αρχική κατάθεσή της. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής, πρόθεσή της ήταν να καταθέσει την Κυριακή, όμως λόγω απουσίας γραμματέως από το αστυνομικό τμήμα, πρόκειται να το πράξει την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY