Χωρίς λεωφορεία και σήμερα

Ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια παραμένουν τα λεωφορεία, καθώς συνεχίζεται η απεργία των οδηγών του μέσου, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Οι συνάδελφοί τους πάντως τεχνικοί αποφάσισαν χθες να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους προσερχόμενοι σε διάλογο με τη διοίκηση της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες).\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Σημειώνεται ότι η απεργία που είχε προκηρύξει χθες στα λεωφορεία η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

\r\n

\r\n

Κανονικά κυκλοφορούν, πάντως, όλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετά από την χθεσινή απόφαση των εργαζομένων σε τρόλεϊ, τρένα του ΟΣΕ και προαστιακό για αναστολή των κινητοποιήσεων.

\r\n

\r\n

\r\n

Παράνομη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία στα λεωφορεία 

\r\n

\r\n

\r\n

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία που είχε προκηρύξει για σήμερα στα λεωφορεία η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ). Τα λεωφορεία θα είναι ακινητοποιημένα και αύριο Τρίτη, παρά την σημερινή απόφαση του σωματείου των τεχνικών (ΟΑΣΑ – ΟΣΥ) να αναστείλουν τις απεργίες, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τη διοίκηση των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ).

\r\n

\r\n

Οι οδηγοί στα λεωφορεία πραγματοποιούν αύριο γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.

\r\n

\r\n

Πανελλαδική 24ωρη απεργία για την Πέμπτη, εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ   

\r\n

\r\n

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη (31 Ιανουαρίου) εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ως ένδειξη συμπαράστασης των απεργών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακόμη, με ανακοίνωσή της καλεί τη ΓΣΕΕ «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών της», καθώς «τέσσερις μέρες μετά την επιστράτευση των συναδέλφων μας στο Μετρό δεν έχει πάρει καμία ουσιαστική απόφαση αντίδρασης απέναντι σ’αυτή την αντισυνταγματική απόφαση που καταργεί τους συνδικαλιστικούς αγώνες».

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts