Ξανά στο εδώλιο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εκδόθηκε τελικά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και ως αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, παραπέμπεται σε δίκη, μαζί με άλλα 18 άτομα, για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

\r\n

\r\n

Συγκεκριμένα, το βούλευμα παραπέμπει για την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από επαγγελματική δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση τους: Άκη Τσοχατζόπουλο, Αστέριο Οικονομίδη, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Νίκο Ζήγρα, Γιώργο Σαχπατζίδη, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Βίκυ Σταμάτη, Γιάννη Σμπώκο, Ταλιτά-Μαρία Τσεκούρα, Νίκο Γεωργουλάκη, Παναγιώτη Σταμάτη, Παντελή Ζαχαριάδη, Οράτιο Μελά, Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, Σπύρο Χατζηνικολάου, Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου, Φώτη Αρβανιτίδη, Νίκο Καρατζά και Γιώργο Κωνσταντάτο.

\r\n

\r\n\r\nΤα καλύτερα εστιατόρια στο πιάτο σου με έκπτωση έως 50%!\r\n\r\nΠαράλληλα το βούλευμα (545/13) παύει οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος της Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου για μία άλλη πράξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος που έγινε το 1997. Ακόμη παύει οριστικά τη δίωξη για όλους τους κατηγορουμένους για την κατηγορία της σύστασης οργάνωσης, ενώ ζητά να μην απαγγελθεί κατηγορία κατά της Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου για συμμετοχή στην οργάνωση.\r\n\r\nΣε ό,τι αφορά την Βίκυ Σταμάτη, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκριναν ότι δεν πρέπει να της απαγγελθεί κατηγορία για την πράξη της ανάληψης εμβασμάτων. Το βούλευμα απορρίπτει τα αιτήματα όλων των κατηγορουμένων για αποφυλάκισή τους με όρους.\r\n\r\nΑπαλλάσσονται από κάθε κατηγορία δύο από τους κατηγορουμένους: Η Αικατερίνη Σταμάτη και ο Ευτυχίος Ατσοπάρδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts