Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Πέφτει η θερμοκρασία τη Δευτέρα με 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και ενίσχυση των βόρειων ανέμων τοπικά σε 8 μποφόρ στο Aιγαίο αναμένονται για σήμερα, Δευτέρα, 5 Αυγούστου.

Πέφτει η θερμοκρασία τη Δευτέρα με 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και ενίσχυση των βόρειων ανέμων τοπικά σε 8 μποφόρ στο Aιγαίο αναμένονται για σήμερα, Δευτέρα, 5 Αυγούστου.

\r\nΣτην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί από 26 έως 34 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΟι Καλύτερες Προσφορές και Κουπόνια Απευθείας στο Email σου!\r\n\r\nΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 34 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΑναλυτική πρόγνωση:\r\n\r\nΜακεδονία, Θράκη\r\n\r\nΚαιρός: Λίγες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας όπου είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές.\r\n\r\nΆνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΝησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος\r\n\r\nΚαιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.\r\nΆνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΘεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος\r\n\r\nΚαιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια τμήματα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.\r\nΆνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 8 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΚυκλάδες, Κρήτη\r\n\r\nΚαιρός: Αίθριος.\r\nΆνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα δυτικά τμήματα τοπικά 8 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: Από 24 έως 30 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΝησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα\r\n\r\nΚαιρός: Αίθριος.\r\nΆνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY