Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική επέμβαση στις φυλακές Μαλανδρίνου

Επέμβαση στις φυλακές Μαλανδρίνου πραγματοποιούν αυτή την ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ με αντιασφυξιογόνες μάσκες... 

Αστυνομική επέμβαση στις φυλακές Μαλανδρίνου
Επέμβαση στις φυλακές Μαλανδρίνου πραγματοποιούν αυτή την ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ με αντιασφυξιογόνες μάσκες… 

\r\n

\r\n3 βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας!\r\n\r\nΠυροβολισμοί και εκρήξεις βομβίδων κρότου-λάμψης και χημικών ακούστηκαν πριν από λίγο στις φυλακές Μαλανδρίνου και όλα δείχνουν ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ που είχαν σταλεί εκεί από την Αθήνα και την Πάτρα επιχειρούν επέμβαση για τη σύλληψη του Αλκέτ Ριζάι και την απελευθέρωση των ομήρων.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κομάντος της ΕΛ.ΑΣ. εκμεταλλεύτηκαν  το γεγονός ότι ο βαρυποινίτης κρατούμενος δεν είχε οπτική επαφή  με τον γύρω χώρο, καθώς το Αρχιφυλακείο σε έναν μικρό διάδρομο του οποίου είναι εγκλωβισμένος μαζί με τους ομήρους δε διαθέτει παράθυρο.

\r\n

\r\n

Η επέμβαση καθυστερούσε ώσπου να επιβεβαιωθεί πόσα και τι είδους όπλα είχε μαζί του ο Ριζάι και αν ήταν επίσης οπλισμένοι οι δυο συγκρατούμενοί του που τον βοήθησαν να πιάσει τους ομήρους. Πιθανότατα η απελευθέρωση ενός από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έδωσε στους αστυνομικούς τις πληροφορίες που χρειάζονταν και έτσι σχεδίασαν την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

\r\n

\r\n

Στις μέσω ασυρμάτου συνομιλίες του με τους διαπραγματευτές της  ΕΛΑΣ και τον εισαγγελέα, ο Ριζάι ισχυριζόταν ότι κρατάει δυο χειροβομβίδες και είναι ζωσμένος με 200 γραμμάρια εκρηκτικών τύπου C4.

\r\n

\r\n

Μαζί του έχουν επικοινωνήσει από το βράδυ ο συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου και η σύντροφός του Σούλα, αλλά δεν κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί.Ωστόσο ο κακοποιός φέρεται αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY