«Πρόταση από Γερμανία ο Μίτσελ»

Πρόταση από γερμανικό σύλλογο έχει δεχθεί ο Μίτσελ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου. \r\n\r\nΣυγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elconfidencial» υποστηρίζει ότι ο 50χρονος προπονητής – εκτός από την προσφορά του Ολυμπιακού – εξετάζει και εκείνη μίας ομάδας της Bundesliga.\r\n\r\nΟ Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι παράλληλα έχουν επαφές με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και τον Γκρεγκόριο Μανθάνο.\r\n\r\nΑπόσπασμα του δημοσιεύματος του ισπανικού σάιτ\r\n\r\n«Ο τεχνικός έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Bundesliga\r\n\r\nΟ Μίτσελ μπορεί να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Ο Μαδριλένος προπονητής έχει πρόταση να αναλάβει την ελληνική ομάδα τον Ολυμπιακό, μία μόλις εβδομάδα μετά την απόλυσή του από τη Σεββίλη. Ο τεχνικός, εκτός από την προσφορά του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει πρόταση από ομάδα της Bundesliga. \r\n\r\nΗ φήμη του Μίτσελ δείχνει να έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά, παρότι είχε μία ικανοποιητική εμπειρία στη Σεβίλλη, όμως απέτυχε να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ το Σάββατο, παρότι η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ΠΑΟΚ)\r\n\r\n(στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην καριέρα του)\r\n\r\nΊσως αν δεχθεί την προσφορά την ελληνικής ομάδας ο Μίτσελ να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του. Άλλωστε, ακόμα στον ελληνικό σύλλογο θυμούνται τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τωρινός προπονητής της Βαλένθια κατάφερε σε τρεις σεζόν να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, αφήνοντας μεγάλο έργο στο ποδόσφαιρο της χώρας. \r\n\r\nΗ άφιξη ενός άλλου Ισπανού στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας φανερώνει ότι ο ισπανικό ποδόσφαιρο έχει καλή εικόνα στην Ευρώπη. Από την άλλη, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι έχει καλή φήμη εκτός συνόρων».\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr\r\n\r\n\r\n

Πρόταση από γερμανικό σύλλογο έχει δεχθεί ο Μίτσελ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου.

\r\n

\r\n

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elconfidencial» υποστηρίζει ότι ο 50χρονος προπονητής – εκτός από την προσφορά του Ολυμπιακού – εξετάζει και εκείνη μίας ομάδας της Bundesliga.

\r\n

\r\n

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι παράλληλα έχουν επαφές με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και τον Γκρεγκόριο Μανθάνο.

\r\n

\r\n

Απόσπασμα του δημοσιεύματος του ισπανικού σάιτ

\r\n

\r\n

«Ο τεχνικός έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Bundesliga

\r\n

\r\n

Ο Μίτσελ μπορεί να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Ο Μαδριλένος προπονητής έχει πρόταση να αναλάβει την ελληνική ομάδα τον Ολυμπιακό, μία μόλις εβδομάδα μετά την απόλυσή του από τη Σεββίλη. Ο τεχνικός, εκτός από την προσφορά του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει πρόταση από ομάδα της Bundesliga.

\r\n

\r\n

Η φήμη του Μίτσελ δείχνει να έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά, παρότι είχε μία ικανοποιητική εμπειρία στη Σεβίλλη, όμως απέτυχε να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ το Σάββατο, παρότι η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ΠΑΟΚ)

\r\n

\r\n

(στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην καριέρα του)

\r\n

\r\n

Ίσως αν δεχθεί την προσφορά την ελληνικής ομάδας ο Μίτσελ να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του. Άλλωστε, ακόμα στον ελληνικό σύλλογο θυμούνται τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τωρινός προπονητής της Βαλένθια κατάφερε σε τρεις σεζόν να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, αφήνοντας μεγάλο έργο στο ποδόσφαιρο της χώρας.

\r\n

\r\n

Η άφιξη ενός άλλου Ισπανού στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας φανερώνει ότι ο ισπανικό ποδόσφαιρο έχει καλή εικόνα στην Ευρώπη. Από την άλλη, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι έχει καλή φήμη εκτός συνόρων».

\r\n

\r\n

Σταύρος Καλογεράκης

\r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts