Χειρουργείται στο γόνατο ο Κ. Παπαδόπουλος

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί. \r\n\r\nΈτσι θα χάσει τα δύο τελευταία ματς του 2012 για τους «βασιλικούς μπλε», απέναντι στη Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα το Σάββατο και τη Μάιντς για το Κύπελλο την επόμενη Τρίτη. Πάντως, θα επιστρέψει πανέτοιμος μετά τη χειμερινή διακοπή στη Γερμανία.\r\n\r\nΟ 20χρονος άσος 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σάλκε. Πρόκειται για τη δεύτερη ατυχία που χτυπά φέτος την πόρτα του, καθώς είχε προηγηθεί η… ανεμοβλογιά που τον είχε πλήξει λίγο πριν τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας τον Οκτώβριο.\r\n\r\n\r\n

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί.

\r\n

Έτσι θα χάσει τα δύο τελευταία ματς του 2012 για τους «βασιλικούς μπλε», απέναντι στη Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα το Σάββατο και τη Μάιντς για το Κύπελλο την επόμενη Τρίτη. Πάντως, θα επιστρέψει πανέτοιμος μετά τη χειμερινή διακοπή στη Γερμανία.

\r\n

Ο 20χρονος άσος 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σάλκε. Πρόκειται για τη δεύτερη ατυχία που χτυπά φέτος την πόρτα του, καθώς είχε προηγηθεί η… ανεμοβλογιά που τον είχε πλήξει λίγο πριν τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας τον Οκτώβριο.

\r\n

Related posts