Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Καμμένος: «Ήρθε η δικαίωση»!

Ένα αινιγματικό μήνυμα δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «δικαίωση» της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

Καμμένος: «Ήρθε η δικαίωση»!

Ένα αινιγματικό μήνυμα δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «δικαίωση» της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.\r\n\r\n«Πριν από λίγο στις Βρυξέλλες η σταθερή στάση της κυβέρνησης το μήνυμα των πολιτών της Ευρώπης και η ομοψυχία των Ελλήνων έφερε τη δικαίωση», έγραψε ο κ. Κάμμενος, αφήνοντας υπόνοιες ακόμη και για συμφωνία στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.\r\n\r\nΔείτε το tweet του κ. Καμμένου…\r\n

\r\n\r\n—–\r\nΗ άγνωστη σχέση του Βαρουφάκη με τον Λάκη Γαβαλά (video) \r\nΟ διάλογος Μέρκελ – Τσίπρα στις Βρυξέλλες\r\nΕίναι γεγονός! Συναντήθηκαν Τσίπρας-Μέρκελ! (pics)\r\nΤο… αστειάκι του Κάμερον στον Τσίπρα (pics)\r\n«Ο Σόιμπλε ευθύνεται για την αποτυχία του Eurogroup»\r\nΤηλεφώνημα Βαρουφάκη στον Τσίπρα: «Γι’ αυτό δεν βγάλαμε κοινό ανακοινωθέν»\r\nEurogroup: Δεν δέχθηκε παράταση η Ελλάδα – Εκνευρίστηκε ο Ντάισελμπλουμ (video) \r\nEurogroup: Πίεση στην ελληνική πλευρά για παράταση του προγράμματος\r\nΣυνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής\r\nLive: Έκτακτο Eurogroup \r\nΛαβρόφ σε Κοτζιά: «Θα σας βοηθήσουμε οικονομικά αν το ζητήσετε»!\r\n«Το τέλος της λιτότητας»: Επική αφίσα εν όψει του έκτακτου Eurogroup\r\nΣκληρή απάντηση Βαρουφάκη σε αρθογράφο του Reuters\r\nΜυστηριώδες email στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην φύγετε από την Αθήνα»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY