Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης για τη ροζ ταινία

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Σειρηνάκη έληξε και το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του γνωστού μοντέλου, καταδικάζοντας την σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης για τη ροζ ταινία

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Σειρηνάκη έληξε και το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του γνωστού μοντέλου, καταδικάζοντας την σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή.\r\n\r\nΣύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η υπόθεση είχε ανοίξει το 2010, όταν η Τζούλια είχε ισχυριστεί πως το καυτό φιλμ με τον Γάλλο πορνοστάρ είχε γυριστεί ως ερωτικό sex tape και πως οι προσωπικές της στιγμές κυκλοφόρησαν εν αγνοία της.\r\n\r\nΑπό την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Sirina, μετά την κλήση του από το ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που αποδείκνυε πως η Τζούλια είχε αποδεχτεί τους όρους και είχε υπογράψει για να προβληθεί η ταινία έναντι υψηλής αμοιβής, που έφτανε τα 150.000 ευρώ.\r\n

\r\n

\r\n

Μετά από τους απαραίτητους ελέγχους και στις δυο πλευρές ο εισαγγελέας προχώρησε αυτεπάγγελτα σε ποινική δίωξη εις βάρος της Τζούλιας για ψευδή υπεύθυνη δήλωση επί σκοπού φοροδιαφυγής.

\r\n

\r\n

Μετά από πολλές αναβολές, η υπόθεση για το ροζ παρελθόν της Αλεξανδράτου εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με το δικαστήριο να την κρίνει ένοχη. Η ίδια άσκησε έφεση δια του εκπροσώπου της και πιστεύει πως θα δικαιωθεί, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στην εφημερίδα ”Espresso”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY