Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Survivor: Η φωτογραφία-έκπληξη του Γιώργου Καπουτζίδη για τη Βαλαβάνη (pic)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται.

Survivor: Η φωτογραφία-έκπληξη του Γιώργου Καπουτζίδη για τη Βαλαβάνη (pic)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία-έκπληξη που συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μια φωτογραφία με τον ίδιο και την «Διάσημη» του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το βράδυ της Δευτέρας, το Survivor καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους σημείωνοντας ρεκόρ τηλεθέσης. Μαχητές και Διάσημοι απόλαυσαν το πάρτι της ένωσης και έδειξαν τις φωνητικές τους ικανότητες σε διαγωνισμό τραγουδιού. Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποτέλεσε «πηγή έμπνευσης» για έναν εκ των διαδικτυακών φίλων του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η εμφάνισή της του θύμισε την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή «Τhe Twenty» του Μega που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-2010 και ήταν αφιερωμένη στις καλύτερες εκπομπές που προβλήθηκαν ποτέ στο Μεγάλο Κανάλι.

inner

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδυόμενος την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ρόλο της τσιγγάνας στους Ψίθυρους Καρδιάς φαίνεται ότι θύμισε στον διαδικτυακό του φίλο την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο πάρτι της ένωσης.

«Δεν ξέρω ποιος το πρωτοέφτιαξε, εμένα μου το στείλανε, αλλά είναι πολύ αστείο!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Instagram.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY