Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Στην αντεπίθεση πέρασαν Ζαγοράκης-Λίλη για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού (pics)

Για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα σενάρια του χωρισμού, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε η Ιωάννα Λίλη στο "ΕΓΩ!".

Στην αντεπίθεση πέρασαν Ζαγοράκης-Λίλη για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού (pics)

Για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα σενάρια του χωρισμού, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε η Ιωάννα Λίλη στο “ΕΓΩ!”. \r\n\r\nΓια όλους και για όλα μιλά ανοιχτά η Ιωάννα Λίλη και εξομολογείται πως η αποχή της από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα ήταν συνειδητή. Η σύζυγός του Θοδωρή Ζαγοράκη και γνωστή παρουσιάστρια έκανε την επιστροφή της μέσα από την συχνότητα του TvMakedonia και ανέτρεψε τα δεδομένα.\r\n\r\n“Το γεγονός ότι κλείστηκα στο σπίτι ήταν μια δική μου συνειδητή επιλογή”, αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ συμπληρώνοντας: “Είχα τη χαρά να απολαύσω όλες τις στιγμές των παιδιών μου. Τα πρώτα τους χρόνια. Μια μοναδική εμπειρία που δεν την αλλάζω με τίποτα”.\r\n\r\nΒρείτε τα πάντα για τις καλύτερες προσφορές!\r\n

\r\n

Μιλώντας για τα σενάρια χωρισμού, δήλωσε: “Την ημέρα που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήμασταν έξω οικογενειακώς και τρώγαμε. Τόσο το δικό μου τηλέφωνο, όσο και του Θοδωρή χτυπούσαν ασταμάτητα. Οι φίλοι μας ήθελαν να δουν αν είμαστε καλά. Σε πρώτη φάση το αγνοήσαμε. Όταν, όμως, διαπιστώσαμε ότι το πράγμα συνεχίζεται αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Η Μαρία καταλαβαίνει τα πάντα. Διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια της και οποιοσδήποτε μπορεί να της πει κάτι στο σχολείο. Ευτυχώς δεν έφτασε κάτι στα αυτιά της. Το προλάβαμε”.

\r\n

\r\n

Για τις αισθητικές επεμβάσεις αποκάλυψε: “Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων. Αρκεί το αποτέλεσμα να είναι ωραίο και να μην γίνονται υπερβολές”.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Τέλος, για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, δήλωσε: “Απείχα επτά χρόνια. Τον περασμένο Οκτώβριο είχα δώσει μια συνέντευξη στη Χριστίνα Λαμπίρη και μετά μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους του Makedonia TV. Βασικά δεν το επεδίωξα. Όπως σας είπα, μου προέκυψε. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Θεώρησα ότι μπορώ να υποστηρίξω το συγκεκριμένο concept, το συζήτησα με την οικογένειά μου και συμφώνησα με τους υπευθύνους”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY