Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Συνάντηση έκπληξη για τον Αντώνη Ρέμο στην Ιταλία (pic)

Στη γειτονική Ιταλία βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που περνούν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης και της ζωής τους.

Συνάντηση έκπληξη για τον Αντώνη Ρέμο στην Ιταλία (pic)

Στη γειτονική Ιταλία βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που περνούν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης και της ζωής τους. Τα επαγγελματικά τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και την καθημερινότητά τους ομορφαίνει όσο τίποτα η κόρη τους Ελένη.

Το ζευγάρι φαίνεται πως βρίσκεται στο Μιλάνο, για κάποιες επαγγελαμτικές υποχρεώσεις του Αντώνη και μαζί τους είναι η καλή φίλη και νονά της Υβόννης.

Η σχεδιάστρια ρούχων ανεβάζει αρκετά Instagram Stories ενώ ο διάσημος τραγουδιστής, μοιράστηκε μια διαφορετική φωτογραφία από την πρωτεύουσα την πόλη της βόρειας Ιταλίας.

 Συναντήθηκε λοιπόν με τον γνωστό Ιταλό ερμηνευτή, Eros Ramazzotti και ανέβασε μια selfie μαζί του, λέγονβτας πόσο χαρούμενος είναι που τον γνώρισε και πως η Ελλάδα τον περιμένει.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Was a pleasure meeting you @ramazzotti_eros, you are a great guy ! Greece is waiting for you #remosramazzotti #unastoriaimportante

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις


tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY