Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ρατσιστική επίθεση στην κόρη της Καρντάσιαν: «Αυτό το μωρό είναι μαύρο»!

Tο αεροπορικό ταξίδι της Kim Kardashian από τη Βιέννη για το Λος Άντζελες έγινε... εφιάλτης, αφού μία επιβάτης του αεροπλάνου με το που είδε την μικρή North West άρχισε να φωνάζει σαν τρελή κάνοντας ρατσιστικά σχόλια για το κοριτσάκι.

Ρατσιστική επίθεση στην κόρη της Καρντάσιαν: «Αυτό το μωρό είναι μαύρο»!

Tο αεροπορικό ταξίδι της Kim Kardashian από τη Βιέννη για το Λος Άντζελες έγινε… εφιάλτης, αφού μία επιβάτης του αεροπλάνου με το που είδε την μικρή North West άρχισε να φωνάζει σαν τρελή κάνοντας ρατσιστικά σχόλια για το κοριτσάκι.\r\n\r\nΗ 33χρονη τηλεπερσόνα εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε σε ένα από τα τελευταία επισόδια του reality show: «Keeping Up With The Kardashians».

\r\n

«Ήθελα να της ρίξω μπουνιά. Αυτή η γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της και φώναζε με όλη της τη δύναμη “Αυτή είναι παντρεμένη με έναν μαύρο άντρα και αυτό το μωρό είναι μαύρο! Πρέπει να το κάνετε να πάψει”!», είπε, έξαλλη, η Κιμ.\r\n\r\nΜάλιστα, όπως αποκάλυψε, η γυναίκα αναφέρθηκε και στο sex tape της Kardashian λέγοντας πως το έκανε «με έναν μαύρο άντρα. Πόσο αηδιαστικό, με έναν μαύρο» έλεγε η γυναίκα.\r\n\r\nΣύμφωνα με την Kim, ο πιλότος θα έπρεπε να έχει επέμβει στο περιστατικό αλλά τελικά ο σύζυγος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σταμάτησε και την έκανε να καθίσει στη θέση της.\r\n\r\nΠηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY