Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: Συγκινούν τα λόγια του για τον 5χρονο Βαγγέλη και τον μεγάλο αγώνα του

Η τεράστια εκστρατεία που ξεκίνησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον βαφτισιμιό του, ώστε να μαζευτούν χρήματα για να κάνει μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό, είχε αίσιο τέλος.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Συγκινούν τα λόγια του για τον 5χρονο Βαγγέλη και τον μεγάλο αγώνα του

Η τεράστια εκστρατεία που ξεκίνησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον βαφτισιμιό του, ώστε να μαζευτούν χρήματα για να κάνει μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό, είχε αίσιο τέλος. Εκατοντάδες άνθρωποι και εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz συγκέντρωσαν το ποσό, με αποτέλεσμα ο 5χρονος Βαγγέλης να ταξιδέψει ως την Νέα Υόρκη και να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες, ώστε να γίνει καλά. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μιλάει για τον μικρό Βαγγέλη, ενώ αναφέρεται και στην αδερφή του, την οποία την έχασε πριν μερικά χρόνια.

«Ο Βαγγέλης είναι 6 ετών. Γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2011. Δεν είναι απλά το βαφτιστήρι μου, αλλά το τρίτο μου παιδί. Ο πατέρας του, ο Στέλιος, είναι παιδικός μου φίλους από τον Έβρο. Τρεις μήνες αφότου έφυγε η αδελφή μου, ο Βαγγέλης διαγνώστηκε με καρκίνο, με μετάσταση σε όλο του το σώμα εκτός από το κεφάλι. Οι γιατροί τότε μας είπαν πως είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση. Έκτοτε οι γονείς του ξεκίνησαν ένα μεγάλο αγώνα με θεραπείες στην Αγγλία για δύο περίπου χρόνια. Ο εξαιρετικός γιατρός που τον ανέλαβε εκεί, ο Στέργιος Ζαχαρούλης, κατάφερε να βοηθήσει το παιδί, με την προϋπόθεση, όμως, να πάει στο νοσοκομείο Memorial στην Αμερική, ώστε να κάνει μια αγωγή που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Η συγκεκριμένη θεραπεία απαιτούσε 500.000 δολάρια και τότε πήρα την απόφαση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Η επιθυμία μου ήταν να ευαισθητοποιήσουμε πολύ κόσμο να δώσει από ένα ευρώ ο καθένας. Πράγματι, λάβαμε μεγάλη βοήθεια και μέσα σε τρεις μέρες μαζεύτηκαν όλα τα χρήματα. Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε τόσο πολύ, που μετά τον Βαγγέλη βοηθήθηκαν ακόμα δύο παιδιά μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Βαγγέλης βρίσκεται ακόμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τους γονείς του, ενώ είναι στο δεύτερο από τα πέντε στάδια της επώδυνης θεραπείας. Οι εξετάσεις του είναι πεντακάθαρες και ανταποκρίνεται στη θεραπεία. «Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Φεβρουάριο θα γυρίσει στην Ελλάδα και το ποσοστό επανεμφάνισης του καρκίνου είναι μικρό. Λόγω του προβλήματος με την αδελφή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή στα νοσοκομεία. Θυμάμαι ακόμα και σήμερα τα τελευταία της λόγια. Επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει πλέον, μου είχε γράψει σε ένα χαρτί “Μη φέρεις τα παιδιά σου να με δουν. Θα φύγω σύντομα”. Και όντως, ύστερα από λίγες μέρες τη χάσαμε. Εμείς κλαίγαμε κι εκείνη μας μάλωνε. Η ίδια μου η αδελφή με δίδαξε να αγαπώ τη ζωή και να εκτιμώ όλα τα αυτονόητα», δήλωσε ο παρουσιαστής στο περιοδικό.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY