Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πάνος Μουζουράκης: Η άγνωστη ιστορία με τον Σάκη Ρουβά!

Συνέντευξη στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον Σάκη Ρουβά, που συνέβη πριν από δύο χρόνια.

Πάνος Μουζουράκης: Η άγνωστη ιστορία με τον Σάκη Ρουβά!

Συνέντευξη στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον Σάκη Ρουβά, που συνέβη πριν από δύο χρόνια.

«Κάναμε πριν από δύο χρόνια μια μουσική παράσταση με τον Θανάση Αλευρά και την Έλενα Γκασούκα στο Fuzz και κάθε εβδομάδα φέρναμε έναν καλεσμένο. Θέλαμε στην τελευταία μας παράσταση λοιπόν να καλέσουμε τον πιο star της Ελλάδας. Ποιος ήταν αυτός; Ο Σάκης Ρουβάς. Λέω στα παιδιά: “θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο”. Τον καλώ και του λέω “Γεια σου, είμαι ο Πάνος Μουζουράκης”. Υποτίθεται ότι ήμουν ήδη γνωστός από το σίριαλ, το Φίλα με ακόμα κλπ. Να μην στα πολυλογώ, του μιλάω κάνα τετράλεπτο, εξηγώντας του το concept, ποιοι θα είμαστε, τι ακριβώς κάνουμε και αφού του τα έχω πει όλα κάνω μια παύση για να δω σε τι φάση βρίσκεται ο Σάκης. Τον ακούω από την άλλη γραμμή να μου λέει “ναι, αλλά επειδή δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, να σε πάρω σε λίγο Θάνο μου;”. Σκέφτομαι από μέσα μου “εννοείται, Μάκη μου, όποτε θέλεις”. Δεν με ξαναπήρε ποτέ στο τηλέφωνο και φαντάζομαι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο τρελός που του μίλαγε τέσσερα λεπτά στο τηλέφωνο».

Τώρα τι εντύπωση έχεις σχηματίσει για τον Σάκη;

Ο Σάκης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Νομίζω ότι αυτό τον χαρακτηρίζει. Στο πρώτο meeting που κάναμε όλοι μαζί σκάσαμε στα γέλια, λέγαμε ανέκδοτα. Μετά όταν ξεκινήσαμε τις οντισιόν, επειδή ο Σάκης είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος με τέσσερα παιδιά, τον βλέπαμε μόνο πάνω στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μέχρι που στο τρίτο γύρισμα πήρα δύο μπίρες από το ψυγείο μου, πήγα στο καμαρίνι του και του λέω: «Να καθίσουμε να πιούμε μια μπίρα;». Ήρθαν και οι υπόλοιποι μετά και γίναμε μια ωραία παρέα.

zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Voice: Νίκησε τον αντίπαλο με 58% διαφορά! (vids)
Η Ναταλία Γερμανού άλλαξε στίχο τραγουδιού της για παίκτη του Voice (vid)
The Voice: Δεν πέρασε στον ημιτελικό…. αλλά έκανε το δικό του σόου!
The Voice: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο live! (vids)
Σάρωσε σε τηλεθέαση το Voice – Έφτασε μέχρι και 50,7%!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY