Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νεοναζί επικήρυξαν την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ζητούν την απέλασή της από τη Σουηδία!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει και εργάζεται στην Σουηδία. Η παρουσιάστρια δραστηριοποιείται έντονα στη Σουηδία υπέρ των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων.

Νεοναζί επικήρυξαν την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ζητούν την απέλασή της από τη Σουηδία!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει και εργάζεται στην Σουηδία. Η παρουσιάστρια δραστηριοποιείται έντονα στη Σουηδία υπέρ των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί τους ακραίους κύκλος της χώρας, καθώς όπως όλα δείχνουν θέλουν την απέλαση της.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. Όπως αποκάλυψε οι νεοναζί της Σουηδίας συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου και διαδήλωσαν εναντίον της. Μάλιστα, κρατούσαν πλακάτ με φωτογραφία της.

«Πορεία των ναζί στη Σουηδία σήμερα. Μια από τις πιο ισχυρότερες και οικονομικά υγιείς δημοκρατίες στον κόσμο. Για μια ακόμη φορά οι ναζιστές και οι ρατσιστές χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου για να προβάλουν το μίσος τους. Ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος, γυναίκα και μητέρα, νιώθω απροστάτευτη. Οι λέξεις έχουν συνέπειες. Μπορούν να μετατραπούν σε ενέργειες. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η σιωπή είναι βία. Να είστε η φωνή που σπάει τη σιωπή. Γίνε το φως. Γίνε η αλλαγή.», έγραψε στο Facebook.

Παρόλα αυτά, η Πασχαλίδου θα συνεχίσει το έργο της, χωρίς να δίνει σημασία στο εν λόγω συμβάν.

Δείτε την ανάρτηση:

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY