Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νέα διαδικτυακή απάτη για τον Αντρέα Γεωργίου – Τι αποκάλυψε για το Τατουάζ (video)

Στο «στόχαστρο» επιτήδειων λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει το Τατουάζ έχει βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα ο Αντρέας Γεωργίου.

Νέα διαδικτυακή απάτη για τον Αντρέα Γεωργίου – Τι αποκάλυψε για το Τατουάζ (video)

Στο «στόχαστρο» επιτήδειων λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει το Τατουάζ έχει βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου, εξηγώντας πως δεν έχει καμία σχέση με τα ποσταρίσματα στο Facebook που έχουν τη φωτογραφία του και συνδέουν άμεσα το κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τατουάζ: Η μητέρα της «Όλγας» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter!

«Ενημερώθηκα από το κανάλι, με είχαν πάρει στο τηλέφωνο, δεν είχα ιδέα για αυτό που έγινε. Μπήκα να το ψάξω, πήρα μηνύματα και από τον κόσμο. Δεν είχα ιδέα, μου φάνηκε απίστευτο. Ενημερώθηκα πριν από 2-3 ημέρες από το κανάλι. Μου είπαν από το κανάλι ότι ήταν φαινόταν σα διαφήμιση του Alpha. Συμβαίνουν και αυτά. Η αγωνία η δική μου είναι να μην νομίζει ο κόσμος να μην είναι κάτι δικό μου, επειδή από ό,τι κατάλαβα έχει δημοσιευτεί παντού. Έχει αναλάβει το νομικό τμήμα του Alpha», ανέφερε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει η νέα ερωτική σειρά του Alpha:

«Έτσι έχω ακούσει, είναι μία μέρα που χαιρόμαστε. Όταν ξεκινάμε κάτι έχουμε αγωνία να το αποδεχθεί ο κόσμος, να πάει καλά. Εμείς έχουμε δώσει το καλύτερό μας. Προσπαθήσαμε με πολύ αγάπη να κάνουμε αυτή τη δουλειά και εύχομαι να περάσει και στον κόσμο αυτό».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ: «Για να άρεσαν αυτά τα πρώτα επεισόδια, σίγουρα θα αρέσουν και τα επόμενα, γιατί η σειρά μας αποκτά τον χαρακτήρα την και μπαίνει καλά στην ιστορία της. Μετά το επεισόδιο 15 θα αγαπήσουμε τους χαρακτήρες. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι κάτι πριν από την πραγματική ιστορία. Ναι, από το επεισόδιο 15 βλέπουμε ότι αφότου έχει τελειώσει όλο το στόρι με τον Αλέξανδρο που κρύβεται, βλέπουμε ότι υπάρχει δικαίωση, αλλά παραμονεύει ένα νέο μυστήριο που κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία. Μπαίνουμε στα σπίτια των πρωταγωνιστών μας και ζούμε μία άλλη τους πλευρά, που είναι πιο κοντά μας και θα περάσουμε πιο ευχάριστα. Είναι μία σειρά που έχει αστυνομικό χαρακτήρα, αυτό δεν θα τελειώσει, όμως για να ζήσουμε αυτή την ιστορία θα πρέπει να δούμε το φόνο, το μαχαίρι και αυτό να μην φόβισε τους τηλεθεατές, είναι η αρχή της ιστορίας…».

Για το ποιος είναι ο δολοφόνος, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε: «Θα πούμε απλά πράγματα… Η σειρά στην Κύπρο παίζει στον Alpha Κύπρου στις 21:15 και στην Ελλάδα στον Alpha Ελλάδας στις 21:00».

Καταλήγοντας, ο Αντρέας Γεωργίου ανέφερε πως «την άλλη εβδομάδα έχουμε πρεμιέρα Κόκκινο Νυφικό. Στις 22:00 στην Κύπρο και 22:45 στην Ελλάδα στον Alpha».

Δείτε το βίντεο


Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY