Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μιχάλης Μουρούτσος: Πώς αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες εγκυμοσύνης της Λάουρας;

Το ζευγάρι είναι χωριστά εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, καθώς η Λάουρα Νάργες παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Μιχάλης Μουρούτσος: Πώς αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες εγκυμοσύνης της Λάουρας;

Το ζευγάρι είναι χωριστά εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, καθώς η Λάουρα Νάργες παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Η παίκτρια των Διάσημων έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολίων, με το σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο να παίρνει θέση αρκετές φορές για όσα λέγονται εις βάρος της αγαπημένης του.

Πριν λίγες μέρες υπήρχε η φήμη ότι η Λάουρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός που διέψευσαν τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, όσο και το φιλικό της περιβάλλον. Μάλιστα παλιές παίκτριες όπως η Ελένη Δάρρα και η Μαριάννα Καλέργη σχολίασαν προχθές το βράδυ πως ο γυναικολογικός κύκλος των παικτριών επηρεάζεται σημαντικά στο Survivor.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Μιχάλης Μουρούτσος ρωτήθηκε ανοιχτά για τις συγκεκριμένες φήμες από την εφημερίδα Espresso. Όπως φαίνεται όμως δεν θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας στην εφημερίδα: «Μη με ρωτήσετε τίποτα. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο!».

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY