Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ηθοποιός από το «Παρά Πέντε» απέκτησε λογαριασμό στο Instagram (pic)

Το μεγάλο reunion του «Στο Παρά 5» δεν έγινε αλλά η ανάμνηση των περασμένων μεγαλείων είχε άρωμα γυναίκας. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η ομάδα που έκανε τόσο επιτυχημένη τη σειρά «Στο Παρά 5» φαίνεται πως είχε δημιουργήσει σχέσεις που κρατούν στον χρόνο. Σχέσεις που ξεφεύγουν από τα επαγγελματικά και έχουν δυνατές βάσεις. Αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση των γυναικών της υπερεπιτυχημένης σειράς αφού η Σμαράγδα Καρύδη ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με τις 4 πρωταγωνίστριες του σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη σε κατάσταση… ευθυμίας. Καλωσόρισε έτσι την Αγγελική Λάμπρη στο Instagram και βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί όλες τις υπέροχες στιγμές που περνούσαν οι συντελεστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και όχι μόνο. Δείτε την φωτογραφία και το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη για τις αναμνήσεις της από τη σειρά dailymedia.gr

Ηθοποιός από το «Παρά Πέντε» απέκτησε λογαριασμό στο Instagram (pic)

Το μεγάλο reunion του «Στο Παρά 5» δεν έγινε αλλά η ανάμνηση των περασμένων μεγαλείων είχε άρωμα γυναίκας.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η ομάδα που έκανε τόσο επιτυχημένη τη σειρά «Στο Παρά 5» φαίνεται πως είχε δημιουργήσει σχέσεις που κρατούν στον χρόνο.

Σχέσεις που ξεφεύγουν από τα επαγγελματικά και έχουν δυνατές βάσεις.

Αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση των γυναικών της υπερεπιτυχημένης σειράς αφού η Σμαράγδα Καρύδη ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με τις 4 πρωταγωνίστριες του σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη σε κατάσταση… ευθυμίας.

Καλωσόρισε έτσι την Αγγελική Λάμπρη στο Instagram και βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί όλες τις υπέροχες στιγμές που περνούσαν οι συντελεστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και όχι μόνο.

Δείτε την φωτογραφία και το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη για τις αναμνήσεις της από τη σειρά

dailymedia.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY