Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ιάν Στρατής: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο στο X Factor! «Πήγα να παίξω μπουνιές!»

Ο Ίαν Στρατής δεν συμβιβάζεται εύκολα και ακολουθεί πάντα κάποιες δικές του σταθερές, ακόμα κι αν του έχουν, ή μπορεί και να του στοιχίσουν.

Ιάν Στρατής: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο στο X Factor! «Πήγα να παίξω μπουνιές!»

Ο Ίαν Στρατής δεν συμβιβάζεται εύκολα και ακολουθεί πάντα κάποιες δικές του σταθερές, ακόμα κι αν του έχουν, ή μπορεί και να του στοιχίσουν. Ο ίδιος μιλά στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα για το αν τον αγχώνει που βγαίνει νέος κύκλος στο X Factor, αλλά και τι συνέβη, όταν σε εκείνο το live μαζί με την Νωαίνα κατέβασαν τα παντελόνια τους….

Τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί που θέλει να δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο talent show; Να έχει υπομονή, να μην υπακούει σε κανόνες και σε κάνει ό,τι ευχαριστεί εκείνον. Χρειάζεται στρατηγική, μια καλή φωνή και να προσέχεις τι λες και τι κάνεις.

Εσύ πρόσεχες; Δεν θα το ‘λεγα. Πήγα να παίξω μπουνιές με τον διευθυντή παραγωγής επειδή έδειξα on camera το μποξεράκι μου. Ήρθε και μου το είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα παίξεις εσύ με το ψωμί των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ πέρα».

Σε ενοχλεί που βγαίνουν νέα talent shows και λογικά το ενδιαφέρον του κόσμου και των media θα πέσει πάνω τους και όχι σε σένα; Αυτό το ακούω από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Λένε: «Τώρα που θα βγει το νέο X Factor τι θα απογίνουμε εμείς; Θα μας ξεχάσουν όλοι». Στο έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να γίνω διάσημος, δεν θέλω να με αναγνωρίζουν όλοι στο δρόμο. Μπορώ να κάνω τη μουσική που γουστάρω και να βιοπορίζομαι από αυτό; Και ας είναι να παίζω στο τελευταίο μπαράκι της γειτονιάς μου. Κανένα πρόβλημα.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY