Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η νέα αντίδραση του Μιχάλη Μουρούτσου για το Survivor: «Σκέφτηκαν ότι κάποιος με περιττά κιλά…»

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, με αφορμή τις εξελίξεις στο Survivor. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιονίκης αναφέρεται στο reality επιβίωσης.

Η νέα αντίδραση του Μιχάλη Μουρούτσου για το Survivor: «Σκέφτηκαν ότι κάποιος με περιττά κιλά…»

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, με αφορμή τις εξελίξεις στο Survivor. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιονίκης αναφέρεται στο reality επιβίωσης.

Τώρα, θέλησε να τοποθετηθεί απέναντι στις υπερβολικές αντιδράσεις μερίδας του κόσμου, δηλαδή γι’ αυτούς που εκφράζονται προσβλητικά ευχόμενοι τον θάνατο αλλά και γι’ αυτούς που κατακρίνουν τα παραπανίσια κιλά των παικτών.

«Με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιδρά βλέποντας το survivor, θέλω με όλο τον σεβασμό προς όλους να εκφράσω κάποιες σκέψεις.

Πρώτον, το survivor είναι ξεκάθαρα ένα τηλεοπτικό show, ένα παιχνίδι. Το έχουν καταλάβει όλοι αυτό; Αμφιβάλλω. Διακρίνω μέσα από τα social media, ένα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να εκφράζεται και να να κρίνει ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει καν, με πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο. Αναρωτιέμαι! Όταν κάποιος γράφει κάτι δημόσια, το σκέφτεται; Αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι άνθρωποι θα στεναχωρηθούν για αυτό και θα αισθανθούν άσχημα; Διαβάζω μάλιστα ότι κάποιοι εύχονται μέχρι και τον θάνατο ή τον “ψόφο” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για ανθρώπους που απλά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι. Άραγε αν πάθαιναν κάτι τι θα αισθανόταν μετά απ’ όλα αυτά; Τύψεις ή μήπως θα ένιωθαν χαρούμενοι γι’ αυτό; Κάποιοι άλλοι μιλάνε με προσβλητικό τρόπο για το αν κάποιος έχει περιττά κιλά. Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος; Η Ελλάδα είναι η χωρα που γέννησε την δημοκρατία. Και ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του και να την εκφράζει δημόσια. Δεν έχει κανένας δικαίωμα όμως να βρίζει και να μιλάει απαξιωτικά για άλλους ανθρώπους .

Λόγω της ιδιότητάς μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, έχω μάθει να σέβομαι από τον πιο δυνατό μέχρι και τον πιο αδύναμο. Όλοι έχουν το δικαίωμα της προσπάθειας και του σεβασμού. Εύχομαι σε όλους τους παίχτες του survivor να γυρίσουν στην πατρίδα υγιείς και εύχομαι σε όλους εμάς να σκεφτόμαστε περισσότερο, να μην έχουμε μίσος και να εκφραζόμαστε με σεβασμό και αγάπη.

Ένας απλός Έλληνας πολίτης.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου για το Survivor
fthis.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY